CHARTER, FEST & OTREVLIGT FOLK

Vardag / Permalink / 0
Den här helgen gick i raketfart. vet inte ens vad som hände? Och den har gått både upp och ner verkligen. Fredag kväll var lugn, och jag köpte med godis och såg film, det var det. Lördagen bjöd på jobb hela dagen innan sittningen med STEK. Ekonomer och turistare hade fest tillsammans i frösö sportstuga och temat var CHARTER. riktigt styggt må jag säga! Det var limbo, king cup, sånger, mat och stök. Och utklädnad såklart. 
 
Några (suddiga) bilder blev iallafall tagna den kvällen:
 
Kvällen var kaos, grym, rolig osv men avslutades för min del inte på bästa sätt. För att göra historien kort var det ett gäng killar som betedde sig som idixxter och tryckte ner mig som ensam tjej typ. Riktigt hemskt. Som tur är har jag lärt mig att stå upp för mig själv och gav igen med att önska dem en jxxävligt trevlig kväll och drog därifrån med huvudet högt.
 
Samtidigt är det riktigt tråkigt att behöva behärska sig så mycket när andra inte gör det. Och det värsta var väl att det var en ensam kille som var värst, och de andra inte sa något emot honom. Alltså ingen vågade säga ifrån. Fegisar eller korkade? Vem vet. Min läxa är att jag inte ska tro så gott om folk varje gång, tyvärr. Det är en liten svaghet hos mig.
 
Den här helgen var grym på festen annars, och jag har jobbat en del. Inte mig emot, jag älskart! Däremot tog kvällen rätt hårt på mig samtidigt som händelsen i Stockholm i fredags gjort att jag varit nere. Jag är tusan rädd för vad som kan hända. Vi är ju i trygga sverige, vårat hemland. Och jag tänker på dem som förlorade någon den dagen eller var där. För jag kan inte ens tänka mig hur det måste ha varit..
 
Dock blir man lite rörd av medmänniskorna, de som öppnade sitt hem för okända, hjälpte till att prata med chockade personer, polis och andra som var där. Ni är guld. Det ger mig hopp ♥ Tillsammans kan vi. 
 
Hoppas ni har haft en bra helg! Och lyckats undvika massa bråk och tråkigheter. Och ta hand om varandra! ♥
 
 
 
Och ang. det senaste inlägget om vattenläckan hemma, så har jag ringt och fixat massor så det ska lösas, så snart kan vi använda duschen som vanligt och alla ev vattenskador är snart kollade. 
 
 
 

Liknande inlägg

Till top