HAIRTALK, STUDIES & A LOT TO DO

Vardag / Permalink / 1
Hello babes! 
 
Den här veckan har gått pangfort, alltså riktigt fort verkligen. Jag har fått till en hel del jobb och lite plugg däremellan. Den här våren har varit väldigt mycket på gång hela tiden, jag gillar det, men det är verkligen mycket på gång hela tiden. 
 
Imorgon blir det all in på tentaplugg och att läsa lite i kurslitteratur, men också tvätta. Ni ska se mitt tvätthög alltså, aktur behov av underkläder nu haha. Så imorgon får jag varva med att göra lite grejer som inte hunnits med på senaste. 
 
Jag har också bokat in en klipptid som är om ca 2 veckor. Så taggad på att bli fräsch i håret igen, fattar inte att det snart är 5 månader sedan jag var hos frisören???!? 
 
Mycket snack idag, men så är det nu. Nästa inlägg blir lite mindre snack, mer bilder! PUSSS
 
 
 
några bilder ut arkivet. Längst ner ser ni hur håret var nyklippt och stylat. Där syns även slingorna som ligger i underhåret. (de finns kvar såklart men syns inte alltid lika bra om inte håret är stylat med lockar eller liknande)
 
 
 
#1 - - Josefin:

Fin nyans du har på håret. Ska också fixa mitt hår och passa på när jag är i Stockholm. Har faktiskt bokat tid för en hårförlängning på www.hairtastic.se har sett så många fina bilder därifrån och löshåret håller länge. Har du hårförtjockning eller är det ditt naturliga hår?
Josefin

Svar: tack! Det är mitt naturliga hår :) hårförlängning har inte varit något behov hos mig men hoppas det blir bra på dig! :)
Sara

Liknande inlägg

Till top