HAPPY VALENTINES

Vardag / Permalink / 0
 
Glad Alla ♥ dag! Passa gärna på att sprid lite extra kärlek till era nära och kära, eller skicka iväg ett extra fint sms till någon du tycker om som skulle uppskatta det :) Det är lika viktigt varje dag men denna dagen är en liten extra påminnelse att ta hand om varandra.
 
Vi tänkte fira lite idag med god middag och så har jag köpt en liten present till E. Inget puttinuttigt eller superstort utan en liten sak han sagt att han vill ha. Vi brukar annars vara ganska duktiga på att visa varandra uppskattning i vardagen, säga fina saker och skriva lite små lappar och hitta på saker tillsammans, så det behövs egentligen inte någon speciell dag för det. sen har vi massor av gott godis och fina blommor hemma som ni ser. De fick vi av mina föräldrar igår, så snällt av dem :) Vi har redan hunnit börja på godiset, haha. 
 
Snart kommer Erik hem med lite thailändsk mat som blir dagens middag. Jag tog som vanligt pad thai, som de flesta gånger när vi äter thaimat. Har svårt att ta något annat när jag vet att det är såå gott!!  Hoppas ni har en fin dag! ♥
 
 

Liknande inlägg

Till top