FEM ÄRLIGA

Vardag / Permalink / 1
jag gillar att läsa hos andra, om deras sanningar, bekännelser eller liknande. info om den som driver bloggen. därför tänkte jag dela med mig av tre om mig!:
 
1. Jag tycker det är synd att många människor ser en som ytlig, då man driver blogg, fotar outfits, osv. Det är oftast allt annat än ytligt. det är ett forum, ett sätt att yttrycka sig och även ett stort intresse för mig. jag gillar bloggar med mycket bilder, shopping och mode och därför bloggar jag även om det själv. och allt detta med utssende och kläder/mode är ett sätt att ytrycka sig på som jag älskar. jag ser inte heller ner på någon som inte ser något intresse i detta, utan det är upp till var och en. jag tycker om fashion and thats it! och ja, rätt skönt att man numera hamnat i en klädbutik. drömmmen! 
 
 
2. under tiden jag mådde dåligt i trean fick jag höra av vänner och bekanta om alla rykten som gick om mig. att jag var gravid, hade blivit våldtagen, hade blodcancer osv. såå himla tråkigt att så få faktiskt tog reda på fakta och istället spred sånt som inte stämde. jag hörde dessutom av en vän att han fick höra att de snackade om mig på krogen. usch. usch när det inte stämde, och usch för fulla människor som snackar skit. skulle gärna vilja veta vilka de personerna är idag. 
 
3. appropå krogen, så kom jag på en tredje grej. det här med att många tjejer få stå ut med skällsord var och varannan dag är hemskt. men när jag tex blev kallad jävla fxxxx i en toakö på halloween blev jag alldeles svart i ögonen. direkt vände jag mig om mot killen i fråga (som sa det för att jag inte lät han gå före) att "ursäkta, vad kallade du mig? vad ger dig rätten att använda de orden bara sådär?" jag var så sjukt förbannad att jag inte visste var jag skulle ta vägen. för visst, det är inte första gången man får höra sånt, folk använder det för ofta. hemskt men sant. men samtidigt, måste man våga säga ifrån. och just där vågade jag, utan att blinka. och det är jag stolt över idag. för jag tror att han faktiskt fick en tankeställare där. och jag fick ett förlåt :)
 
4. om jag får en komplimang för något jag gjort, hur jag är, ens personlighet etc är det mycket roligare än om ens utseende. för visst du kan ta på dig snygga kläder osv, men det är de där komplimangerna som värmer mest och betyder mest. jag vet vem jag är och vad jag står för, men samtidigt är man en liten mjukis som gärna ger och tar lite komplimanger emellanåt. men det gör nog alla? 
 
halloween-kvällen. lite skrämmande var man nog? ;)
 
5. har ett liiitet kontrollbehov då det gäller mina grejer, saker hemma och så. flyttar erik mina grejer tex så berättar han alltid vart han ställt dem så jag slipper få panik, snäll kille. vill också gärna lägga fram kläder dagen innan så jag får se vart allt ligger, så jag har koll till dagen efter, och vill gärna godkänna massor som händer hemma. svårt att förklara lite men. om det är en inlämning ska också allt se perfekt ut, det är också en sorts kontrollbehov. det är dock inte sådär överdrivet som det kan bli, gillar att ha koll bara helt enkelt!
 
 
oj, vad långt det blev! men kul att variera mot allt annat på bloggen. hoppas ni gillar att läsa detta! 
#1 - - Cajsa:

Vilket bra inlägg! Jättekul att läsa. Jag håller verkligen med dig om den första punkten, att blogga är allt annat än ytligt. KRAM

Liknande inlägg

Till top