EN HEDERLIG SÖNDAG

Vardag / Permalink / 0
Idag har det varit en riktig söndag. Jag har rensat lite, tvättat, tvättat sminkborstar, Erik har lagat gomiddag, jag har städat toan (rensat och putsat väggar, handfat mm) och dammsugit golv och så vidare... Har också börjat en genomgång av mina produkter och smink. Jag har mycket små produkter från julkalendern förra året så de jag inte använt upp tidigare har jag ställt som prio nu och vissa saker som är gammalt är nu slängt. Ni vet väl att det finns bäst före datum även på produkter och smink? Därför är jag lite noga med detta, och har även gett bort lite sånt som jag inte tror att ja kommer använda. Väldigt skön känsla!!
 
Ni förstår nog därför att jag har lite mera energi nu iallafall, för det är anledningen till att det blir gjort nu. Och jag är sån att har jag börjat så hittar jag på annat ja också kan fortsätta med. I jul vill jag gärna ha en ny hudvårdskalender har jag också tänkt så därför passar en rensning väldigt bra nu. 
 
För ett tag sedan kom ett erbjudande från Glossybox där man kunde få en liten box extra med en limited edition nog från sensai. Det var jag tvungen att prova då flera favoritprodukter kommer från just sensai men de inte är direkt superbilliga..
 
Ut med lite gammalt och in med nytt, det ogillar vi ju inte, eller hur? 
 
Sist måste jag visa en av favoriterna, denna creamy soap från sensai. Har precis gjort slut på min förra tub i reseförpackning (öppnade den i maj!!)
Till top