SKINCARE

Skönhet / Permalink / 0
 
Som flera av er nog redan förstått är hudvård något som blivit viktigt för mig, och roligt att lära sig mer om. Jag vill därför gärna hitta produkter som passar just mig och som gör skillnad. Det är inget billigt intresse dock har jag märkt men ibland unnar jag mig lite nya saker och här är min senaste order från skincity. På skincity kan man också göra ett hudtest där man berättar om sin hy och får rekommenderade produkter som ska passa bra därefter.
 
Jag har däremot provat mig fram lite vad jag gillar, och den här krämen ovan från Dermaceutic har jag tidigare fått i ett prov och använder den på specifika områden som behöver extra kärlek och reparation. Har läst att den fungerar bra för personer som även har rosacea och känslig hy. Jag har haft lite problem med dålig hy på kinderna stundtals och använder den över de områdena varje kväll/dag då det behövs. Annars kör jag som vanligt min nattkräm/dagkräm från Exuviance. 
 
Paulas choice - boostern har jag läst är toppen för punktbehandling (och ärr) och den tänkte jag prova de gånger som de kanske uppstår en finne i ansiktet. Men då över en återfuktande kräm som inte innehåller syra som kan krocka med den som boostern innehåller förstås. Köpte den lilla tuben för att testa då jag inte använt denna förut! 
 
Sen blev det lite sheetmasks, tycker de finns många bra på skincity men dessa två har jag inte provat än. Läste dock att den från klairs även kan vara bra när man varit i solen, så kanske ett tips till somamren? Brukar köra en sheetmask 1-2 gånger i veckan, och då är det perfekt att kunna kyla de ca 10 min innan de ska användas, så känns de extra fräscht! 
 
klicka på namnet på produkterna om ni är nyfikna och vill läsa mer om dem :) 
 
Till top