I´m off

Vardag / Permalink / 2
Japp. Då bär det av till stugan med familjen. Med största sannolikhet är det svinkallt där nu. Dunjacka och varmaste skorna på alltså. Stannar till söndag och ska hinna med lite plugg, mys framför tv:n med popcorn och filtar och lyssna på musik. Mer än så blir det nog inte.

Under tiden kan ni få berätta om era planer för helgen, vad ska du göra?
Ha det så bra nu, pussar♥♥♥

Ny parfym

Vardag / Permalink / 3

Ny parfym som sagt. Jag hade den förut också men den tog slut. Christina Aguileras parfym blev det. (bilden) luktar jättegott, och är även vinnaren i "Swedish beauty cosmetics Awards 2008" . Så kommer jag att lukta ett tag framöver, hihi. En orientalisk blommig doft har den tydligen ;)

Har ni nån favoritparfym?

Liknande inlägg

Sara in aktion

Musik / Permalink / 0
Står i köket och river morötter, ohyes it´s true ;) pink spelas på redion så visst är det fin stämning kan jag lova ;) har köpt en parfym idag också, då var det gjort. Och uggs har jag lagt undan idag, måste tänka om jag verkligen vill ha dem, men de är så sjukt sköna och varma så det vore konstigt annars lix.
 
Men jag ska nog fota lite kläder nu (och äta), men ni får se de ikväll eller på söndag. Jag och familjen ska till stugan ikväll så det kan vara lite svårt att få tag i dator menar jag.

Luddigt inlägg, jag vet. Något som kanske kan få knyta ihop säcken är James Morrison, såhär på fredagskvällen. Härlig låt, han återkommer nog här skulle jag tro. Och justde, Erika tipsade mig om underbaringen :) tackar för det!


james morrison-you make it real

Puss från mig ♥
Till top