MAGISK KONSERT MED CHRIS

Vardag / Permalink / 0
 
BÄSTA. Gårdagens konsert var väldigt spontan som jag sa tidigare, eftersom vi köpte biljetterna i fredags. Vi gick alltså på Chris Kläffords konsert på OSD. Jag har lyssnat en del på Chris tidigare och han är som många kanske redan vet, helt galet bra på att sjunga, men jag tänkte att han måste vara helt sjukt bra live. Så kände att vi inte kunde missa han när han väl var i Östersund. För helt ärligt, det är inte alla som kommer hit liksom? Sagt och gjort, frågade syrran om hon var taggad att följa & köpte sedan biljetter efter att hon hade sagt ja. Väl på väg dit pratade jag med en kompis som också skulle dit så vi mötte upp dem och hängde med dem hela konserten. 
 
Favoriten (som jag lyssnat på hela veckan) spelades upp sist. Väntade verkligen på den låten, och blev så glad när den kom. Spelade in detta, så kika på min insta om ni vill: Sarassplace. Har dock låst..men ni vet hur man löser det! ;) Låten heter iallafall If not with you, for you. Så fin. 
 
Fick höra att vi var 1600 pers och Chris var helt överväldigad. Så överväldigad att han tog en selfie med publiken haha! Man ser dessutom oss där, lite ovanför hans huvud i bilden! 
 
Grym kväll! Hoppas ni också hade en fin kväll! PUSS
Till top