JUMPSUIT

Vardag / Permalink / 0
 
Idag har jag sprungit runt i denna fina byxdressen. Ett reafynd som jag gillar massor. Svårt botten och lite blommönster. 
 
Annars då? Är sjukt sliten idag? Har tyvärr haft trubbel med ögonen med, vilket tar på orken. Tror det är någon förkylning som är på g tyvärr. Men vilar ikväll, har ätit sushi i soffan och dricker nu massor av te! 

MÅNDAG & BILJETTKÖP

Vardag / Permalink / 0
  
Min morgon började med 2 timmars köande utanför öfks biljettshop. Rätt okej till en början men ganska kallt tillslut. Tyvärr blev det trubbel med försäljningen så även om jag stod långt fram i kön gick de fortare att beställa via hemsidan konstigt nog. Nu har vi iallafall biljetter och kan andas ut. 

Liknande inlägg

YOUR TIME IS UP I WILL TELL YOU WHY

Vardag / Permalink / 0
 
är inte riktigt lika blek som bilderna, men nästan. längtar efter vår! 
 
Idag har det varit en riktig myssöndag. Ni som följer mig på snap/instagram har säkert sett att helgen började med AW med H&M gänget på vezzo, följt av lite drinkar. Lördagen blev lite jobb och på kvällen bjöd mina föräldrar på plankstek och mys hemma hos dem. Så att ha en lugn söndag har varit helt perfekt. Vi har sett nyaste avsnittet av lucifer, E har varit och gjort en ny tatuering och jag har gjort ansiktsmask och pysslat på hemma. Hoppas ni haft en fin helg ♥
Till top