BLACK WEEKEND + PYNT

Vardag / Permalink / 0
Herregud vilken helg! Den har verkligen gått i ett. Jag har jobbat fredag-lördag och däremellan varit hemma och ätit, sovit, bytt om, sedan firat pappa på födelsedagen igår och idag var det adventsfika hos Malin, och nu är jag hos mina föräldrar. Har knappt andats haha.
 
Fredagen var helt galen, väldigt mycket folk på stan och desto fler inne hos oss på jobbet. Jag hade kunnat somna minuten efter att jag slutade den dagen, ungefär så trött var jag. Dock hann jag faktiskt fynda lite i helgen ändå, även om jag jobbat de vanliga butikstiderna. Hela 2,5 klapp till är fixade. Jag längtar tills granen är framme så klapparna får läggar under den :)
 
Riktigt rolig helg men nu checkar jag ut snart, och ikväll ska jag äntligen få hem mitt hjärta igen, som varit borta sedan i torsdags. Jag har hunnit pynta lite hemma ikväll (innan jag åkte till mina föräldrar, efter adventsfikat haha!)så en stjärna. en adventsljusstake och en vanlig ljusstake i fönstret finns där än så länge. Så mysigt!
 
Hoppas er helg har varit bäst! PUSS
 
 
 

DRESSINGROOMSELFIE

Vardag / Permalink / 0
 
När det är för mörkt att fota outfit ute får man fota i provrummet! Haha såhär såg jag ut idag när jag var iväg på stan, känner mig så mysig och fin i denna "polo"klänningen! Den är tunn och lite brunare IRL än den ser ut på bild. 
 
Iallafall, idag fixade jag min andra julklapp. Hur går de för er? Har ni börjat med julklapparna? 
 
Sedan handlade jag massa sånt tråkigt också, värktabletter, ögonsalva, pads och näsdukar bland annat. Tror jag har fått lite problem med bihålorna nu för har börjat känna av de plus att jag kände mig lite i obalans idag, typ kallsvettig men ändå inte? Svårt att förklara. Hoppas ni mår bra iallafall! Puss och kram!

Liknande inlägg

EVERYDAY TOP

Nytt / Permalink / 0
 
Såna här toppar kan vara så perfekt, till ett par jeans, snygga boots eller sneakers, en färgad kappa och väska. Passar till flera tillfällen. Big like på den. Dock är jag såå klantig så vita toppar får ju tvättas 24/7 typ. Såg att denna behövde de med. Puss
Till top