EN MÅNAD TILL JUL

Vardag / Permalink / 0
 
Ibland gillar jag verkligen svartvita bilder mer än dem i färg... :) 
 
Hej på er! Måndagsvibe idag! Hoppas ni haft en fin helg? Min har varit bra, vi har myst runt massor, jag har träffat min pappas moster för första gången på måånga år vilket var så kul och hon var så go (har knappt förändrats något hehe), på lördagen åkte jag & Erik till Bräcke för att träffa Eriks mormor och kusin (som jag nog inte träffat på 2 år) och igår var jag på brunch med tjejgänget. Det känns alltså som jag bara ätit och fikat denna helg och umgåtts, mys!
 
November har varit väldigt grått egentligen men jag älskar att jag hunnit med att träffa så många människor som jag inte gjort på länge, jag har hunnit varit i sthlm med lite vänner, åkt på jobbresa till sydorterna i förra veckan och hängt med många som jag saknat. Så länge man ser till att fylla kvällar/helger med umgänge och saker att se fram emot kan en såhär grå period bli rätt bra ändå.. 
 
Denna veckan är det mycket för mig, känns som jag säger det hela tiden, men det är ett pussel att få ihop dagarna. Vi planerar inför en lugn helg nästa helg med för det kommer nog behövas. Kram på er!
Till top