I´M TAKING THAT WALK AGAIN

Vardag / Permalink / 0
 
är hemma och myser nu, denna praktik tar kål på mig alltså! har velat fram & tillbaka vad man ska göra ikväll men det verkar sluta hemma. älskling kommer nog hit sen så innan dess ska det bakas och stökas inför imorgon då bror blir tonåring, plus att det ska städas rum & garderob så jag hittar mina saker, är kaos nu. 
 
på torsdag åker jag till linköping tidigt på morgonen med erika. kan bli skönt att se en annan stad ett tag :) är borta tills måndag kväll då :) 

.

Outfits / Permalink / 0


 
ääälskar mina nya mönstrade brallor, att skinnjackan åkt fram & att praktiken börjar idag. WIIIHOOO

Liknande inlägg

CATCH UP MED ER LÄSARE

Vardag / Permalink / 0
Hej på er! hann inte in på bloggen igår något så tänkte berätta om vad jag har gjort i helgen nu istället. I fredags tackade jag ju ja till en praktikplats som jag börjar på imorgon. det är ett dagis/förskola som jag ska praktisera på genom ett projekt som heter lobben. det projektet inriktar sig mot barn/ungdoms-ledarskap främst, så i helgen var vi på scandic för att gå en grundutbildning för att bli så bra ledare som möjligt!
 
förutom massa teori, nya människor, kontakter och planering, fick vi ta del av en supergod frukostbuffè både igår och idag, plus lunch. lite lyx sådär ;) vi hade även lite praktisk träning i en hall, först tränades vi, och sen fick vi leda. jag som inte tränat riktigt på 2 år kan  säga att detta kommer kännas imorgon, hehe. men blev så pepp att jag gick ut och sprang en runda när jag kom hem också haha. 
 
anyway... har haft riktigt kul iallafall, och detta är ännu en merit att skriva med i CV:n haha! 
 
(igårkväll var jag dessutom ute och firade 3 år med älskling blev middag på athena & biomys!)
 
nyaste bilder på instagram. en del av frukostbuffen där på bild 2! 
Till top