PRESSAT SCHEMA

Vardag / Permalink / 0


jag har alltid varit en person som har mycket på gång, något som är bra då man hinner med en del men negativt då det kan bli väldigt stressigt. idag hade jag flera grejer som skulle hinnas med men det har gått smidigt faktiskt, först fotograferades jag i badhusparken, längtar tills jag får bilderna. somriga och fina blev de med det nya håret, ni kommer få se dem när jag får dem, jag lovar!

sen ringde mamma och bjöd med mig på lunch med henne och pappa. satt och pratade om semestern över en efterlängtad sallad och massa dricka, det är ju så varmt idag! :D efteråt gjorde vi lite ärenden, köpte lite grejer sen åkte jag hem.

jag fick precis veta att jag kan börja en timma senare på jobbet idag så nu får jag vara hemma och andas lite. tänkte knäppa på ett avsnitt 90210 och slötitta lite, ta igen lite vila jag inte fick inatt. jag åker förresten på semester nästa vecka, kan ni gissa vart? :) nu blir det vila, ha det bäst så hörs vi!  ♥

FOTOGRAFERING

Vardag / Permalink / 0

Hej! jag bloggade inte igår, men jag har fullt upp ändå. "på morgonen" åkte jag till tandläkaren, fick veta att jag kanske ska ta bort minst två tänder som växer totally galeet. är apnervös...! efteråt blev det lunch/mellis med tobbe på sibylla innan jag tog bussen till stan för att shoppa med syrran, till henne. vi hittade lite smått och sen åkte vi hemåt, handlade pizza på vägen hem och åt. fick sedan en inbjudan att följa med till björkbacka med några i klassen så jag hängde på. var för länge sedan jag träffade dem!

nu ska jag snart till stan, har en fotografering hos de jag praktiserade hos i våras :) sen jobb 15-21.
så, tillsvidare har ni här bilder från igår:
Liknande inlägg

BESO

Vardag / Permalink / 0
Efter att ha varit på möte, jobbat i drygt 6 timmar och hunnit duscha o cyklat till Tobbe är jag nu sjukt trött. Jag om någon kommer somna gott i natt ;) innan Statoil stänger ska vi dock handla lite godis men sen blir det mys/sömn. som jag längtat! Puss

Till top