HAPPY NEW YEAR TO ALL OF YOU

Outfits / Permalink / 0
 
 
DÅ RÄKNAR VI NER, DE SISTA TIMMARNA AV 2013 ÄR HÄR & VI LADDAR FÖR ETT OSLAGBART 2014! planerna för min & älsklings kväll ändras hela tiden, men något som är säkert är att vi ska fira vårat första nyår tillsammans någonsin! kan bara bli bra. ska fixa mig klart nu med lite bra musik i bakgrunden, och sticker snart iväg. hoppas ni får en grym nyårskväll/natt och tar hand om er! här får ni en sneak peek på min sista outfit för detta år! 
 
GOTT NYTT ÅR!!! 

CLASSIC OR SPARKLING NEW YEARS EVE?

Vardag / Permalink / 0
hur går det med era planer inför imorgon? nyårsafton är inte långt borta nu alls, och kläderna ska vara fixade, champangnen stå på kylning och sällskapet vara där. det är också mitt första nyår på länge som jag kan fira! jag har jobbat två år i rad, innan de var jag inlagd på sjukhus, innan de minns jag inte ens. 
 
min klänning är fixad för ett tag sedan, det blir en glittrande nyår! vad ska ni ha på er? lägger upp ett kollage för att komma i rätt stämning! 
 
 
new years eve

Liknande inlägg

IF THE SKY WILL FALL I´LL SURVIVE IT ALL

Outfits / Permalink / 0
 
GÅRDAGENS. grävde fram min "gamla" päls för några dagar sedan, den är så otroligt mysig att den inte får glömmas bort! gör ju liksom en hel outfit också.
 
och ja, innan ni säger något; såklart fake päls! PUSS på er! 
 
Till top