GOTT NYTT ÅR!

Vardag / Permalink / 2
jag hinner inte så mycket mer nu märker jag, vi ska hem en sväng också innan partyt drar igång så jag måste in i duschen...typ nu! haha. glömde säga det men det var iskallt imorse när jag skulle duscha (läs:ingen värme påslagen) så jag var liiiiite frusen när jag klev ur duschen. tur att mamma hade tagit med en hårtork iallafall, haha.

aja, årets sista inlägg allltså, nu blir det inte 09 utan 010? eller hur säger man? år 10? aja, jag tänker för mycket som vanligt, ha det bäst pussssss! GOTT NYTT ÅR!

ps! Jag tänkte göra en årsresumé av något slag när jag kommit hem från fjällen bara så ni vet:)

ps2! kul att jag fått flera nya prenumeranter också, går att börja prenumerera om ni bara klickar på rosa knappen till vänster i menyn ;)  hoppas ni stannar!♥bild från förra året ;)

new years evee

Vardag / Permalink / 0
Hej mina vänner, hoppas ni har det bra :) ?

jag har varit inne någon timma eller två nu efter en dag i backen. sjukt härligt men lite småjobbigt i slutet när de snöade som mest. och lite irriterad blir man på turisterna i backen haha!
hursom, min kväll/natt kommer verkligen inte bli som tänkt, jag antar att minst hälften av er som läser kommer vara ute och festa ikväll? , 

jag hade tänkt träffa några kompisar typ och fira tillsammans men istället blir det att åka en massa kilometrar till päronens kompisar m fl och ja, inte precis som jag tänkt mig. :P aja, får acceptera det, än är man inte 18 som sagt..
pratade med en person idag och ja, jag var antingen trött/less eller så men utan att veta vilket var jag lättroad iaf. det var puder i packen eftersom det snöat så mycket ...:

han: -åh, kolla det är puder!!
jag, något oseriös: -ja, puder kan man köpa i sminkaffären! heh..
han: -och l*der kan man köpa på en bordell!

HAHA! dagens lilla roliga, vet knappt varför det var kul men jag skrattade iallafall.
hursom, kanske hinner ett inlägg till innan det blir FEST (hmf hopefullyyyy) see ya bye


jag och bror på julafton. sötaaa

Liknande inlägg

christmas gifts 09

Vardag / Permalink / 7
nu äntligen har jag tagit mig tid att fota årets klappar, inte alla men nästan.
fick presentkort på gina, pengar, lotter, sminkkit, mascara, mapp för skolarbeten, pennor, rosettörhängen, pärlsmycken, peacehalsband, skjorta, skidjacka, parfym och körlektioner!.. tror att det var det mesta.


lite av det jag fick. vet att det är sent, men vad fick ni? fick ni vad ni önskade er? jag är NÖJD.

Nu hoppas jag att ni firar det nya året riktigt och inviger det på bästa sätt! jag ska göra det bästa av situationen. vi kanske hörs när det är nytt år då? Gott nytt år! HA DET BÄST MINA LÄSARE! love youu.
Till top