I LIKE THIS COSY ONE

Vardag / Permalink / 0
ny hood, stor och supermysig.
 
myser i soffan för att hämta andan lite innan jag ska orka stryka lucialinnena till imorgon, halsen värker tyvärr fortfarande men jag har lagrat upp ett lager halstabletter iallafall! vad gör ni ikväll? ♥
 

FOR YOUR LIPS

Vardag / Permalink / 0
 
Hejhej! har agerat taxi åt mor idag, landade på stan efteråt, hittade lite fint tillsammans med min syster. jag har säkert 5 gånger så mycket kläder som henne, så idag var det hennes dag. hittade lite jeans, tröjor och scarfs bland annat iallafall. råkade dock få med lite till mig också, ooops. väl hemma igen hade vår lillebror börjat steka amerikanska pannkakor åt oss. är han inte söt? nu är jag hos tobbe som ska ut ikväll, men själv ägnar jag kvällen till att stryka lucialinnen, dricka te (måste bli bra i halsen) och titta på xfactor. på bilden ser ni förresten mitt nya läppcerat, perfekt för torra läppar hihi. 
 
PUSSSS ♥

Liknande inlägg

KEEP CALM AND NEVER GIVE UP

Mina bilder / Permalink / 1

Sex and the city, egen chai-latte, halstabletter och nu sömn. Imorgon blir det tidig morgon med strykning av tvätt, träna det sista på jullåtarna och förberedelser med handling av mat.

Hörs imorgon, puss!

Till top