VS.

Vardag / Permalink / 0
okej, jag orkade inte med min gamla header så jag gjorde en ny. dock inte den som syns nu för den jag gjorde blev för "sommrig" men den kommer upp närmare sommaren då. men jag gjorde ännu en som syns nu, lite roligare färger , och bilder tycker jag :) vad tycker ni? vilken var bäst?

gamla


nya

hemma i östersund igen.

Vardag / Permalink / 0
Den här helgen har varit bra. igårkväll kom ju våra vänner från stockholm och vi började med att snacka, snacka om allt mellan himmel och jord som hänt under senaste halvåret ungefär. det blev dags för middag och fika efter det och kortspel, film (vi såg på smällen, sjuk film!) mm bestod vår kväll av. det blev ganska sent och imorse var vi upp vid ca 10 för att äta och sen göra oss klar för en skiddag.

i backen var det ganska mycket folk, folk som man kände igen framförallt. vi tog det ganska lugnt och kände på backarna, och jenny och lisa (sthlm:arna, hihi ni kommer att få kallas det) fick se backarna, testa och se vart man tog sig vart och så vidare.

vid fyratiden åkte vi in till stugan igen och fikade och spelade spel. middagen kom och efter den var vi i min familj tvungen att åka hem. tråkigt men vi har ju inte lov som de andra har nu :) men jag har iallafall haft en supermysig helg!

på tisdag kommer familjen in till stan för att hämta upp jennys pojkvän på tågstationen och då träffas vi igen. sen i helgen förstås, eller främst fredag, då vi åker upp till stugan igen! :) ♥


kvällens nöje, jenny vann ;)

Liknande inlägg

longing for summer

Vardag / Permalink / 2
är lite kluven, vintern är grymt mysig men sommarn har såå mycket mysigt att bjuda på, sådan som jag redan nu vet kommer finnas som minnen hela livet!läste igår förresten om yran 2010, det kommer bli GRYMT! för er som missat är det östersunds kanske största sommarhändelse, en stooor festival med bra utbud i år. vad sägs om Melissa Horn, Hoffmaestro, Lars Winnerbäck, teddybears, johnossi, KENT, N.E.R.D, Oscar Linnfors (från Snook) med mera??? jag längtar redan nu!
Till top