BYNÄSET

Vardag / Permalink / 0
 
Idag var första dagen på min kortis semester. Fram tills torsdag blir de mys, fest, konsert och annat kul. Jag började ledigheten med att hämta upp marie och jessic tidigare idag och åka till bynäset med dem. Jag har varit där några gånger i år och de är en lite gömd badplats inom militärens område, med gräsmatta och grusstrand och en liten kiosk ovanför. 
 
Innan var jag taggad på att bada men direkt när vi kom dit började regnet komma. Även lite åska hördes. Men vi fikade lite och mös där istället. En trevlig stund blev det!
 
Kvällen bjuder på film, chips o dipp och lite kvalitetstid. Jag och Erik har även provat glasssorten "bubbies" förut och ikväll ska vi prova nya smaker av dem, haha. Perfekt söndagssyssla 👌

JUST NU

Vardag / Permalink / 0
- längtar jag till nästa vecka då stråket drar igång - hela hamnen blir en enda lång bar/sällskaps/livets gata och detta håller på en vecka fram till storsjöyran. 
 
- längtar jag också, till tisdag. då ska jag och fem av mina girls åka till sthlm för att se Beyonce & leva loppan! Äntliiiigen säger jag bara.
 
- vill jag gärna ta en ledig dag och bada lite. känns som jag jobbat hela tiden varje dag. haha. 
 
- är jag såå glad att sommaren är tillbaka. jag blir glad av sommar. andra blir glad. då blir jag ännu gladare.
 
- är jag trött.
 
- ser jag fram emot imorgon kväll, då är det dags för mig & erik att vara hundvakt åt ebbas hjärta, plus att jag ska få träffa en saknad vän.
 
- är jag glad över allt roligt som händer. man känner verkligen att sommaren är här då det blir mycket på gång och folk är hemma så man kan mysa lite extra.
 
 

Liknande inlägg

EN KVÄLL VID SJÖN

Vardag / Permalink / 1
 
 
Jag gillar ju att leka fotograf ibland, och i lördags var ett sådant tillfälle. Brudarna ovan drack lite norrlands och vi såg på solnedgången i optand. en riktigt fin sådan. ibland är man bra glad att man förevigar stunderna. och svensk sommar mina vänner, den kan vara bra fin den ändå.
Till top