Lördag sista januari

Vardag / Permalink / 5

Från i början på veckan
Hej bloggen!

Bilderna ni fick i förra inlägget kanske ni undrar vad de var på och det var lite från fotolektionen och i onsdags då kameran följde med till skolan. Sista bilderna var på Erika, Mikaela och en inte så jätteglad sara. Söta tjejer ;)

Nu sitter jag i stugan och ska alldeles snart äta frukost. Idag blir det slalom ute i backen i 18 minussgrader. Brr. Jag fryser redan..
Igårkväll spenderades kvällen framför tv:n med största godispåsen och filmen Step up 2 the streetsDen var sjukt bra! Ny modern musik fanns med och det var väldigt mycket häftig streetdance som visades. Är det nån av er som sett den?

Nu ska jag klä på mig supermycket så jag inte fryser när jag kommer ut. För nu väntar ett par timmar skidåkning med familjen och vännerna. Ha en bra Lördag! Puss!

Liknande inlägg

med godis under kudden och pannkakor till middag

Vardag / Permalink / 0


Hej darlings!


Idag hann jag äntligen klart med min engelska berättelse. den vart inte så bra men den får duga iallafall. Efter skolan gick jag med tjejgänget och fikade på törners igen och pratade lite om dagen. Sedan blev det tröstgodis innan jag åkte hem.
Och här sitter jag nu, snart ska vi upp till stugan och innan dess ska det packas och ha sig. Först pannkakor då ;) Mitt humör ligger på botten och huvudvärken gör det inte bättre. Hoppas ni mår bra iallafall:) Puss!
Till top