SISTA DAGARNA

Vardag / Permalink / 0
 
om sista dagarna på vår resa, i agia marina på kreta, Grekland.
 
Like I´ve Said. Så var den här semestern väldigt behövd och jag är så glad att vi kom iväg. Vet att uppdateringarna från Grekland kom lite i efterhand nu men tanken var att lägga upp inläggen direkt men då interner strulade gick de tyvärr inte. Här är isåfall de sista mobilbilderna från resan, från de sista dagarna. Vi åkte till Platanias en av de sista kvällarna, stället där min familj och jag varit 3 år tidigare. Det är en mer turistig stad så vi gick i butiker, åt en supergod middag med massa sås (!! Haha någon dag innan fick vi mat helt utan sås, och jag klarar knappt sånt, så ja, den här dagen ville jag ha nästan vad som helst bara de fanns sås till.. crazy). Maten var supergod iallafall och de var roligt att se ett till ställe. Vi handlade även med lite vykort hem som vi kunde visa våra nära och även posta såklart.
 
Eftersom de var lite av en vila/ta hand om varandra/vill semester var vi ändå rätt lugna de sista dagarna. Flera dagar var vi bara vid stranden, åt god mat, fokuserade på att slappna av osv. Vi fotade dock rätt mycket med kameran men de kommer jag lägga upp lite ifrån sen. De bildens har jag knappt hunnit kolla på. Vi filmade också lite och de är jag lite nyfiken på hur de blev, då jag knappt gjort de förut. Något vi däremot är väldigt överrens om att vi ska tillbaka någon fler gång, och att Grekland som land är väldigt genuint och fint på många ställen, jag älskar det mesta av maten och det var verkligen en perfekt värme att avsluta vår sommar med. 
 
Men nu är vi taggade på en najjs höst och mer redo för nya utmaningar. Lite bilder från resan kommer absolut när jag gått igenom kameran men det får vi se när de blir. Däremot har jag en stor grej som händer imorgon, så kika in då så ska jag berätta om det!! ÄR SÅ TAGGAD..!! 

DAG 3 - ELAFONISI

Vardag / Permalink / 4
 
Dag 3 från Grekland. Vi spenderade den dagen på en guidad tur till en grotta (minns ej namnet) men där fanns det droppformade beegsbitar, och det var en helig plats som folk brukade gifta sig i ibland. Därefter åkte vi vidare till stranden, elafonisi. Det kallas för kretsa maldiverna och vi förstår varför. Så himla fint. Tyvärr var det lite överbefolkat den dagen och det blåste extremt mycket så sanden yrade. Men vi tog några fina bilder där, låg på stranden ett tag och sen fikade vi innan vi åkte vidare.
 
Sista stoppet på dagen blev hos en kille som hette kostas, han sålde egengjord honung, olja, raki mm så vi handlade hem lite produkter och sedan återvände vi till hotellet. 

Liknande inlägg

IT`´S MY BIRTHDAY!

Vardag / Permalink / 0
 
Såhär såg jag ut på jobbet idag. såg att nagellacket matchade med, det var inte planerat ;) lovar!
 
Idag blir jag 25! It´s my birthhdaaaay!! Lite smått åldersnoja men annars känns det rätt bra. Har jobbat lite timmar idag, sen fikat lite hemma, och nu väntar jag på att hjärtat ska komma hem från jobbet. Han är rätt seg dock....
 
Sen blir det ÖFK-PAOK (östersund mot Grekland) på arenan, och jag håller alla tummar och tår att vi ska vinna. Det är verkligen nu det gäller, för att vi ska gå vidare i Europa Leauge. Nästan hela familjen och vi ska se matchen så det blir inte så supermycket mer firande ikväll, utan resten blir i helgen/imorgon,
 
Hoppas ni har en fin torsdag!  ♥
Till top