LATEST

Vardag / Permalink / 0
De senaste dagarna/veckorna har vi försökt få lite sommarkänslor. Det har varit rätt svårt med tanke på vädret, regn i minst 2 veckor men nu börjar de vända lite. Så nu har vi passat på. 
Vi provade ett "nytt" fikaställe i ytterån där de brukar vara dans annars. Det kallas Glass Å Parken och som ni n8g förstår blev det alltså glass vi åt där. 
Faktiskt har vi varit där två gånger. Eller iallafall jag och syrran. Första gången var Erik med och andra var mamma och pappa med. Och vi provade såklart nya glassar varje gång.
En kväll väntade detta fina utanför min dörr när vi kom hem. En fin vän och kollega hade lämnat lite fina ord och saker. Väldigt uppskattat! 
Kanske kan lägga upp någon bild på en själv också. Även om det inte är något jag föredrar för tillfället. Fick höra också att jag var så smal häromdagen. Kan bli modell osv osv. Japp 12 kilo har jag tappat, men vem räknar? Tro mig, jag har gjort allt för att behålla så många kilon jag kan men tyvärr är det sjukt svårt med en sån här behandling. Men för 10 år sedan tappade jag MER, så det klarade jag iallafall att slå. Tack kroppen. Dock ska jag vara tydlig med er, att de kommer inte tillbaka bara för att jag äter och gör allt "rätt". Så tjat om detta undanbedes. Min kropp just nu kommer först försöka laga sig det som är skadat. Maten ja äter tar den som energi, och sen kommer den kunna bygga kropp.  SEN.
Appropå mat. Syrran har fyllt år och hon önskade thai så det blev det. Och sen gjorde jag och E lite kvällslyx en kväll mitt i veckan. 
 
Puss! 
Till top