DRESSED IN BLACK

Vardag / Permalink / 0
 
Denna septemberdag var inte lika härlig som senast jag bloggade, oj. Det har varit storm idag nästan, och blåst åt alla håll samtidigt! Det var en perfekt shoppingdag dock, så vi har beställt lite lampor hem eftersom det aldrig finns i lager när vi ska ha något, sen blev det en hylla till köket & en fika med hjärtat ❤
 
Eriks mamma har också varit i stan en sväng (hon bor i Luleå), så vi har umgåtts med henne & syrran, sett film, sen träffat min familj på middag & planerat lite roligt som kommer ske framöver. Jag är lite delad vad gäller min känsla för höst, men älskar höstmodet, att det är fint ute på träden osv, men blåst, regn och att det är kallt kan jag vara utan. Har man däremot lite planer så kan det vara helt okej med höst. Och apporpå planer så är det nu två veckor kvar tills vi åker på vår resa!! yes, I am excited!

VARMA SEPTEMBERDAG

Vardag / Permalink / 0
 
Hej söndag! idag hänger vi i Bräcke, ute på en balkong och pratar val med Eriks mormor. och vilket väder det är ändå? jag vet att alla pratar så mycket om vädret, men idag var jag så beredd på att de skulle vara kallt men var tvungen att ta av jackan haha. älskar det dock. jag när bäst av värme. 
 
vi har annars haft en rätt lugn helg. jag träffade Ebba igår och var på stan lite, det blir rätt sällan nu när jag bytt jobb. vi hamnade på makeupstore som hade 50%. jag kanske shoppade lite.. kan visa er sen! det blev också lite fika på espresso house och sen ev sväng hem till henne. 
 
Är allt bra med er? vad har ni gjort i helgen? 

Liknande inlägg

Till top