ÅRE HÖSTMARKNAD

Vardag / Permalink / 0
 
Den här helgen har vi verkligen tagit vara på, igår med att vi var på stan & letade höstjacka till erik, shoppade lite smått och idag har vi varit på Åre Höstmarknad med mamma & pappa. Det blev en väldigt mysig utflykt där vi tittade olika butiker, shoppade en jacka till erik bland annat och avslutade med en kaffe och kaka innan vi påbörjade resan hem. Vi stannade till på vägen hem vid ristafallet (Hur kan jag aldrig ha varit där? så fint!) och på Åre chokladfabrik. Lite bilder från det kommer sen! 
 
vad har ni gjort i helgen? ❤

POLAROID

Vardag / Permalink / 0
 
Nu är den invigd. Polaroidkameran. Men det var inte det lättaste, detta var de tre sista bilderna av sex, haha! När familj & släkt var här hos oss på "förmingel" innan match fick de agera testpersoner. Och så blev alla förevigade såklart. Det är så kul att få ut bilderna direkt! Det blir också en sådan kontrast för mig som annars manuellt ställer in en systemkamera.
 
Riktigt nöjd är jag, och nu ska jag bestämma hur många kameror som ska med på vår semester om 10 dagar?!! ❤

Liknande inlägg

DRESSED IN BLACK

Vardag / Permalink / 0
 
Denna septemberdag var inte lika härlig som senast jag bloggade, oj. Det har varit storm idag nästan, och blåst åt alla håll samtidigt! Det var en perfekt shoppingdag dock, så vi har beställt lite lampor hem eftersom det aldrig finns i lager när vi ska ha något, sen blev det en hylla till köket & en fika med hjärtat ❤
 
Eriks mamma har också varit i stan en sväng (hon bor i Luleå), så vi har umgåtts med henne & syrran, sett film, sen träffat min familj på middag & planerat lite roligt som kommer ske framöver. Jag är lite delad vad gäller min känsla för höst, men älskar höstmodet, att det är fint ute på träden osv, men blåst, regn och att det är kallt kan jag vara utan. Har man däremot lite planer så kan det vara helt okej med höst. Och apporpå planer så är det nu två veckor kvar tills vi åker på vår resa!! yes, I am excited!
Till top