LÖRDAGSBRUNCH

Vardag / Permalink / 0
 
Idag började vi dagen med en brunch! Jag stekte bananpannkakor (banan+ägg, busenkelt och gott!), dukade upp med bröd, pålägg som skivades på tallrikar färdig att ätas, sånt är lyx för mig, och våran favoritkaffe, nämligen iskaffe med lite smak av vanilj. 
 
Perfekt start på dagen, och det gav mig lite energi till det plugg som måste göras undan idag. Tentaperioden är nu och jag kan ärligt säga att med all flyttfokus, inredning, jobb och bra serier så har det hamnat i skymundan. Men nu kör vi! Erik åkte iväg på fest för en stund sedan också vilket gör att mitt fokus blir bättre.. (annars vill jag såklart hellre vara med honom ♥)
 
Jag har förresten en fråga till er. Tycker ni att det är okej med lite blandade bilder här på bloggisen? Atlltså att vissa är tagna med mobilen, vissa med systemkameran. Jag har ju inte med kameran överallt även om det hade varit kul, så då blir det en del mobilbilder då och då. Tycker själv att det är bättre än att inte det blir något inlägg alls. Vad tycker ni?
 
Hoppas ni har en grym dag! ♥

FÅ SAKER SLÅR KÄNSLAN

Nytt, Skönhet / Permalink / 0
 
.. att öppna ett sådant paket som jag gjorde idag! Jag visste såklart vad det innehöll, men några av mina absoluta favoriter inom smink och hudvård har varit slut länge, så jag gjorde en stor beställning för några dagar sedan för att säkra hösten. Lancómes parfym och foundation tycker jag väldigt mycket om, så jag beställde de, mac´s prep+prime så sminket ska sitta, samt kicks nya countour-kit.
 
Jag har Anastasias contour-kit sedan innan och det är sjukt bra, men såklart är det ju bra att hitta budgetalternativ för att rädda studentplånboken lite. Resten av sakerna på bilden är prover och en gåva från Lancóme (hur sött att parfymen kom som ett mini-prov också??!) som jag fick med, så taggad på att testa allt det! ♥

Liknande inlägg

HÖSTEN ÄR HÄR

Vardag / Permalink / 0
 
Jag hade skola på morgonen idag, var nära att skippa den (inte obligatorisk) för jag var såå himla trött imorse ch somnade om flera gånger, men tog mig upp med lite vilja. Efter det blev det en lunch med marie, och därefter åkte jag förbi graven för att tända ett gravljus för farmor & farfar. Saknar dem ♥ Där hade det verkligen blivit höst och var fyllt av massor med färger! Så himla fint! Dessutom var de en riktigt fin dag i övrigt.
 
Jag åkte sedan hem och tog en powernap för att bli lite piggare, och fikade lite innan jag packade väskan och mötte upp mamma. Vi har fått sån stor hjälp av mina föräldrar de senaste veckorna med flytt och städ, guld värt! Hela helgen har vi plockat de senaste sakerna ur förråd mm i gamla lägenheten och sen flyttstädat.. Jag vet inte hur många timmar vi spenderat där men nu spyr jag om jag ser en trasa. typ. Men idag städade vi färdigt, och det är helt tomt på saker och dammtussar, haha.. vi är officiellt klara och kan lämna det bakom oss. Har nästan drömt om städ så nu kan jag återgå till plugglivet och fokusera framåt igen.
 
Men ett stort tack tlll mamma & pappa som hjälpt till så mycket, och tack Marie & Simon för bär- och pack-hjälp! Det är så tacksamt att få hjälp såna här gånger. Vi ska fira lite framöver med lite god mat och dricka, för de är vi värda! 
 
Nu blir det svenska hollywoodfruar och kvällsfika! Och vila ♥
Till top