NYA NAGLAR

Vardag / Permalink / 0
 
 
 
Jag var hos Mathilda imorse och gjorde om naglarna, och jag har ju kört på fransk, svarta. med glitter osv så den här gången ville jag ha dem väldigt enkla så det blev fräscht rosa! Bra inför semestern dessutom. SÅ NÖJD!! 

RESTEN AV VECKAN

Vardag / Permalink / 1
Åh det är så mycket kul som händer nu! Först och främst  har jag fått så många grattis & kramar osv efter måndagens besked? Så gulligt och något jag inte förväntade mig? Ni gör mig glad.
 
♥ Nästa torsdag är vår absolut sista tenta i ettan, så jag ska verkligen skärpa mig nu så man slutar på topp! Pluggapluggaa är vad som utgör min tid idag bland annat. 
 
♥ Imorgon ska mina naglar göras om! Vill göra de extremt enkla men fräscha tror jag, visar resultat imorgon på det. Sen blir de jobb några timmar.
 
♥ Lördagen bjuder på jobb först sen P-skiva!! Så taggad! Tänkte visa er en sneak på min outfit faktiskt. Tema: blommor i håret. Vi ska fira hos Klara i optand & äta gott, leka lekar och festa!
 
Sen vet ni nog söndagens planer, först vila lite sen ska jag fira min underbara mamma eftersom det är Mors Dag! 
 
 
 

Liknande inlägg

6 SAKER NI INTE VISSTE OM MIG

Vardag / Permalink / 0
 1. Jag sökte till Top Model för 3-4 år sedan, på skoj. Kom med, av 2000 sökande och fick gå på två auditions. En första med en utvärdering där jag fick visa "portfolio", prata om mitt liv och hur jag mådde i övrigt samt spela in en liten video. andra audittion fick jag träffa psykolog, mätas, vägas och träffa en "jury" bestående av 3 pers som ställde alla möjdliga, sjuka, frågor. Jag var bland de 30 bästa innan jag "åkte ut". 
 
2. Jag har alltid vela raka av mig håret, för att känna hur det skulle kännas bara. 2010 blev det verklighet, och njaa, jag trivs bättre med längre hår kan jag ärligt säga!
 
3. Jag ser helst inte skräck- eller aktion när vi ska välja film. Romantik, humor eller riktigt girly ska filmerna vara om jag får välja!
 
4. Jag trivs bäst med många bollar i luften, även om jag är lite ostrukturerad eller kaos vill jag ha mycket på gång!
 
5. Jag har ganska mycket prestationsångest. Är det något jag vill göra men är rädd för (där andra människor ska delta) vill jag gärna bli medbjuden/tvingad för att mina krav att jag ska vara på topp sänks lite då. Lite konstigt men det släpper lite fokusen på mig och mina krav och då tänker jag mer på själva glädjen i att delta. Oftast blir då också prestationen bättre... 
 
6. Min favoritläsk är Coca cola. Jag dricker nästan hellre Cola till en grillad middag eller köttbit än tex ett gott vin.
 
 
Till top