SNÖSTORM & MYSIGASTE PÄLSEN

Vardag / Permalink / 0
 
En hederlig spegelselfie denna onsdag. Det tycker jag att bloggen kan behöva. Jag har just nu lite rast på jobbet och tänkte kika in här och uppdatera er. Pälsen jag har på mig ovan har jag levt i sedan vi kom hem från semestern, så himla mysig och VARM framförallt. Jag tar fram den från att det börjar bli kallt tills att våren är här nästan. Och huvan är ju praktisk när det råkar bli snöstorm här i norrland, som det var igår! 
 
Idag ska jag åka och hämta ut våra nya badrumsmöbler, och nu är det inte långt kvar tills vi ska renovera där. Det känns verkligen som att det kommer bli ett lyft. Då kan jag bjuda hem folk oftare..haha! Sen är det snart helg igen och vi ska göra lite roliga saker i helgen som jag ser så mycket fram emot.
 
Dags att jobba igen ♥

VIEWS

Vardag / Permalink / 0
 
Måndag och ny vecka. Jag kommer med sista inlägget från Cypern så fort det finns en lucka att gå igenom dem. Hittade dessa dock som jag gillar. kvällarna där var så mysiga, fortfarande fanns värmen i luften och solen hade gått ner. ovan ser ni en restaurang vi var på näst sista kvällen. Den var lite extra mysig med en massa lampor och massor av blommor överallt. Och maten (!!!). Jag fotade mest med mobilen trots att systemkameran var med. Det blev fort mörkt där faktiskt. Lite sämre kvalité är det såklart men det fungerar. 
 
Saknar detta massor, nu när det blivit kallt hemma och vardagen är här igen. det kan nog bli en återresa dit någon gång, det kan jag nästan lova! 

Liknande inlägg

BATHROOM PREPARATIONS

Vardag / Permalink / 0
 
Vi är tillbaka i Sverige! Redan söndag kom vi hem och vilade några timmar innan det var dags för fotbollsmatch. Denna gång brorsans lag som försöker kvala in i Herrarnas division 2. Det blev förlust men de har en chans till i helgen. 
 
Måndagen innehöll en sovmorgon, och därefter mötte jag upp Erik & min syster för att beställa badrumsmöbler till vårat nya badrum! Så spännande. Vi beställde kommodd, spegel, handfat och lite detaljer men har lite kvar. Renoveringen av våra badrum har planerats länge men de är inte förrän nu det börjar hända saker. Snart rivs det gamla badrummet & ett helt nytt byggs upp... Mer om det framöver.
 
Idag sov jag ut, innan jag ställde mig i tvättstugan några timmar. Kul med semester va? Nej men det är faktiskt skönt att hinna med sånt som annars tar upp hela helger. Så jag hann det plus att jag fakitskt var på gymmet. Jag minns helg ärligt inte när det hände sist. Och det var helt av egen vilja, precis som jag vill ha det. Det blev ett pass core och några minuter på löpbandet. Och imorgon är ett nytt pass inbokat med Amanda.. Galet. 
 
Det kommer såklart lite mer uppdatering från Cypern senare, men jag kan säga att jag kom hem med en ny självförtroendeboost, ganska mycket brunare (jag är rätt blek naturligt och behöver typ åka utomlands för att få riktigt med färg-och är ganska brun för att bara varit där en vecka. och inte bränd, så skönt!) och jag älskar att mina fräknar syns igen! Har saknat dem.
 
Vi hörs snart! 
Till top