In the moonlight?

Vardag / Permalink / 2


Hoppas de är bra med er.

Det är verkligen kolsvart och om man tittar ut kanske man tillochmed ser månen? Sjärnklart är det iallafall och jag kom nyss hem från en fotbollsmatch med division 3 damer som vi vann med 4-0! Det var en bra match och jag är för första gången på jättelänge nöjd över min egen insats.
Kallt har det hunnit bli ute och det känner man verkligen när man springer runt i nästan bara shorts och tröja, brr.

Nej, nu började jag frysa, fast det kanske inte är så konstigt med tanke på att jag nyss åt en solero-isglass;) haha jag tror jag släpar mig in i dushen så jag blir varm igen, ciao!

Whyred

Inspiration / Permalink / 1

 (klickbara)

Jag har gjort det förut, jag gör det igen. Cravings har jag många, och listan blir bara längre och längre. Här fyra mumsbitar från Whyred. Vilken är eran favorit?

Liknande inlägg

Wake me up when september ends-the last day

Vardag / Permalink / 0
Hej allihopa!
Är nu hemma igen, slutade för ganska precis en timma sedan och åkte direkt hem. Idag har varit en bra, men ändå tråkig dag. Skolan började med kemi och idag var det oscars (klasskompis) födelsedag och han hakade på den nya trenden att bjuda på fika. Han hade tänkt göra en massa chokladbollar som alla skulle få av men istället tog han all smet, bakade en kaka av det och smällte choklad ovanpå ;) Finurligt och gott!
Resten av lektionen satt vi mest och läste och pluggade till morgondagens prov. Ni kanske tycker att jag tjatar mycket om prov och sånt men det är för att jag går natur och vi läser i block. Det betyder att vi läser de jobbigaste ämnena nu, väldigt intensivt ända tills jul och sedan läser vi lite lättare ämnen. Därför har vi prov ganska ofta..

Nästa lektion var fysik och den blev en ovanligt slapp lektion. Det enda lite roliga var när vår fysiklärare sade till felix att han skulle tysta ner klassen, så utan att tveka sade han..: okej......KÄFTEN!!!!
haha han skrek över hela klassrummet och läranren stod jätteförvånad och bara, ehh okej..

Han tyckte iallafall att det var jätteroligt :)


Hur har eran dag varit?
puss.
Till top