HELGEN

Vardag / Permalink / 0
 
 
 
En alldeles för kort helg är redan slut och en ny vecka har börjat. Jag har blivit förkyld igen,  vart nog inte bra sedan förra gången. Mina förkylningar går omlott nu kan man säga. Förutom det skrev jag tenta i fredags igen,  håller alla tummar på att de gick bra. Sedan jobbade jag och sen hade vi middag hos oss.  Tacos blev det och Sandra & Jesper hälsade på. (Sandra är Eriks syster) det blev prat & film med tidig kväll .
 
I lördags var vi i Sundsvall och hälsade på Eriks farfar tillsammas med hans Pappa och faster. Det blev en heldag där så när vi kom hem blev det fort i säng och sova. Söndagen började med sovmorgon innan vi började dagen. Eftersom vi gjort ganska mycket tidigare i helgen var det en ganska lugn dag. På kvällen var vi bortbjudna på mat hos min familj dock så då åkte vi dit och var där några timmar. När jag tänker efter har vi ändå hunnit mycket denna helg, och träffat en stor del av båda våra familjer. Inte konstigt tiden gick fort ändå :) 

ORDERED

Vardag / Permalink / 0
bild lånad från Nelly.com
 
Igår släpptes Lisa Olssons kollektion för Nelly, och gud vilken fin kollektion det är! Färgerna är i helt i min smak och jag kunde inte riktigt låta bli att beställa. Det blev denna klänningen/vårkappan och en sak till, hoppas de är fina på! Visar när de kommit! Har ni någon favorit i kollektionen? 
 
HÄR kan ni se resten av kollektionen! 

Liknande inlägg

DU TÄNKER POPPEN I SVERIGE, JAG TÄNKER TOPPEN AV BERGET

Inspiration / Permalink / 0
 
SS16
 
Såhär skulle jag vilja gå runt just nu, och få ha lite mer vårkänslor - det hade väl varit underbart? Det känns iallafall väldigt bra att det blivit ljusare ute och att solen börjar titta fram mer och mer, för jag känner att den här mörka perioden som vi haft innan inte gjorde mig gott. haar känt mig så sliten och nere många dagar och det gillar vi ju inte! 
 
Det börjar iallafall kännas bättre nu, så det är skönt. Skorna i collaget fick jag i julklapp, men vi fick byta stl då de var lite små, men nu har jag äntligen kunnat börja använda dem. blir att börja med att använda de på jobbet men sen kan de få agera vårskor med :D älskar! tack hjärtat <3
Till top