FÖR REGNIGA DAGAR

Vardag / Permalink / 0
Och äntligen kan man sitta inne och se en film mitt på dagen med gott samvete!? Det har varit så härligt med utomlandsvärme i lilla Jämtland men att inte smälta bort hemma idag pga lite svalare väder var faktiskt ganska skönt. Jag har ätit lite god lunch hemma i min ensamhet (Erik har inte semester än fyi), sett film och senare kom mamma förbi med en beställning jag gjort och fick även smaka mina nybakade morotsmufins med frosting. Mys.
 
Jag tänkte tipsa er om två filmer att se dessa dagar när det kanske är lite "sämre" väder. De kan innehålla lite kärlek och/eller lite sorgliga partier, så ni vet.. 
 
About time 
En kille får veta att han kan resa i tiden, vilket gör att han kan rätta till sina tidigare misstag. Dock inte helt utan konsekvenser alla gånger. Mysig, fin och såklart lite sorglig. En sån där film att titta på när regnet smattrar, absolut. 
 
Five feet apart
Utspelas på sjukhus och kanske inte det bästa för mig som vill tänka på annat men denna var så fin och bra så den var värd det. Vill inte förklara alltför mycket med risk att spoila men den är lite sorglig,  informativ och har en tvist här och där. Vill ni ha en tankeställare kan denna film passa rätt bra med.. 
Till top