FIX INFÖR HELGEN

Vardag / Permalink / 0
Hej! Jag har haft en riktigt lång fixardag idag! Tog först sovmorgon (semesterlivet heh) innan jag tog ett telefonsamtal om lite saker som kommer hända framöver..hihi. Gjorde sedan lite smoothie till mig & Erik och tog med de ut i solen. Där lyssnade vi på pod och solade lite ett tag. Senare började vi planera för helgen, vi skulle handla lite bål-ingridienser till brölloppet vi ska på, sen grillmat som ska packas med, kvällens middag mm. Så vi handlade och hämtade sedan upp de sista grejerna i lägenheten som ska tas med. 
 
Middag fixade vi tillsammans med syrran, och under tiden den tillagades såg vi matchen mellan ÖFK-Galtasaray med Mikaela och hennes pappa. Och det slutade 1-1 vilket innebar att Öfk var vidare till kvalet i Europa Leauge! Snacka om att sätta östersund på kartan!!
 
Sedan M och hennes pappa åkte hem har det varit massor av fix inför imorgon. Vi åker ju imorgon eftermiddag och är borta till söndag. Så jag har BUS:at mig, målat naglar, provat outfits igen så jag har med allt (rätt bh, underkläder, smycken osv till tre dagar mm) så att det ska gå fort imorgon. Är som vanligt så rädd att glömma något när man ska packa så mycket småsaker också. Men men..
 
Nu ska jag rensa kameran lite sen blir det läggdags! Godnatt på er! ♥
 
 
 

ITALIENSK MATMARKNAD & ANSIKTSBEHANDLING

Vardag / Permalink / 0
 
Hej Onsdag! började dagen med frukost ute på altanen hos mamma och pappa, sen gjorde jag mig iordning för att åka på en ansiktsbehandling. det behövdes kan jag lova, min hy är i väldig obalans och behövde lite rengöring och nya produkter! så nu kör jag sminkfritt och vilar lite någon dag till tror jag, innan helgen drar igång. 
 
sen mötte jag upp syrran på stortorget och vi besökte den italienska matmarknaden som är i stan. det fanns massor av gott men vi köpte en varsin glass och åkte hem! så gott med hemmagjord glass, det smakade nästan som sorbet, mumma! 

Liknande inlägg

SEMESTER!!!

Vardag / Permalink / 0
 
Igår började min & Eriks semester. En kort period är vi ledig tillsammans sen är han fortsatt ledig efter att jag jobbar lite till men denna veckan ska vi njuta av att kunna vara hemma tillsammans lite. Till helgen ska vi på tre-dagars bröllop i revsund där hans mamma & Robert gifter sig vilket kommer vara så kul och spännande. Så vi har en bra vecka framför oss.
 
Igår tog vi en middag i stan på wedemarks efter ett möte. Mysig måndag ♥ Idag ska jag förhoppningsvis träffa en fin vän och sen ska vi fixa lite hemma.
Till top