WANTIES-which colour?

Vardag / Permalink / 1

Var på stan idag efter jobbet med Maria, pratade massa och sen blev det lite småshopping & lite mat på Waynes. Hittade även dessa jackor men blev lite kluven över färgen. Detta är mina två favoritfärger vilket inte gjorde det lättare.. Har typ bestämt mig tror jag, vad tycker ni? Någon favorit? (:

MORNIN'

Vardag / Permalink / 1


Kickar igång den här veckan med lite god frukost! Imorse åkte hjärtat på jobb, så har haft lite svårt att sova sedan 5, men nu är ja uppe och de blir lite jobb några timmar sen är dagen fri. Får se vad jag sysslar med då ;) ha en bra dag! 

Liknande inlägg

COACHELLA

Vardag / Permalink / 0
 
COACHELLA
 
Det här med internet löste sig, och nu har hjärtat kommit hem. som jag saknat honom! så nu känner jag mig glad och hel igen :) har gjort lite fika eftersom middagen dröjer lite, blev apelsin- & banan-sallad och en morot! ska försöka få i mig lite nyttigheter nu och mycket zink enligt en mycket bra rådgivare, så hoppas vi på en piggare sara framöver.
 
så till kollaget; H&M släppte idag sitt samarbete, Coachella. Massa snygga festivalplagg och här har ni ett urval! kommer nog kika på grejerna mer imorgon när jag jobbar men har tyvärr inte någon festival inbokad än. mycket snyggt var det iallafall! (levis-shortsen, fransväskan och croptopen är inte med i samarbetet)
Till top