GOSMÅNDAG

Vardag / Permalink / 0
 
 
En liten ledtråd av vad jag sysslat med ikväll!! åkte direkt från jobbet hem till mikaela & henrik för att mysa lite. blev lite fika, prat och även gos med den här lillen! lilla oliver <3. mikaela är den första av mina vänner som fått barn och de är såå mysigt! unnar henne det verkligen, så mycket som hon längtat! fick även sytta lite idag, det har man inte gjort många gånger, och oj det är speciellt. :) 

CLAP ALONG IF YOU KNOW WHAT HAPPINES IS FOR YOU

Vardag / Permalink / 0
från förra veckan
 
.och en ny vecka är här! är rätt trött idag men jag skyller på sommartiden! haha. det blev en mysig kväll igår, lite tv och massa plugg dock, men även lite pyssel inför veckan. idag är det som vanligt 7-16 jobb & jag har redan avverkat några timmar. det är så segt vissa dagar att börja så tidigt men ibland är det härligt också, att vara med från morgonens början liksom, och inte sluta alltför sent. 
 
tror det blir ett besök hos en fin vän efter jobbet. mer om det senare! PUSS 

Liknande inlägg

PARFUME AND MAKEUPBAG IN PINK

Skönhet / Permalink / 1
 
Äntligen har jag tagit tag i lite grejer här. igår installerade jag mitt photoshop som jag fick i julklapp (!!!!). helt otroligt hur seg man är men har totalt glömt det. även min cd-läsare var ju tvungen att provas, då min mac inte har sån i själva datorn. köpte en extern läsare för någon månad sedan alltså.
 
iallafall... var ju tvungen att prova redigera lite, då jag levt med iPhoto några månader nu. och ja, det blir väl bättre. ska lära mig allt eftersom. här ser ni min nya parfym i samlingen, från Ralph Lauren, den tokgillas! sen sprang jag på den lilla necessären på H&M tidigare. sjukt fin som är perfekt i handväskan. fanns också i lila, mörkare grå och beige. 
 
 
Till top