PÅSKAFTON 2.0

Vardag / Permalink / 0
 
Jämtlandsk påsk när den är som bäst. Solen har varit framme flera dagar och det är lagom kallt och fint ute. Idag åkte vi skidor flera timmar innan vi satte oss på uteserveringen på fjällhalsens restaurang och vilade en stund.
 
Ikväll blev det grillat, sällskapsspel, fotboll och massa godis! Glad påsk på er fina!
Hoppas ni haft en grym påskafton!

WE ARE HERE!

Vardag / Permalink / 0
 
Idag åkte vi upp till stugan, äntligen. Det tog ett tag att packa och handla osv, och gräva fram kläderna som inte använts på ett tag, men sen kom vi iväg. Väl framme skottade Erik och jag dammsög hela stugan så det var fint till resten av familjen kom upp.
 
PS. Ser ni hur mycket snö de är? Jag är 1.80 lång så det är minst en meter bara på altanen,.. Vi tog en iskaffe i solen också innan solen gick ned. Så skönt att vara här och nu ska vi njuta av ledigheten! Imorgon blir det skidåkning! 

Liknande inlägg

PINCHOS, BACK ON TRACK & PÅSKEN

Vardag / Permalink / 0
 
Efter att ha varit fullt upptagen med den senaste kursen och dagens tenta, är den nu skriven och jag kan lämna den bakom mig och hoppas den gick bra. Och vi har officiellt påsklov nu! Jag är helt slut, och kommer ha fullt upp även imorgon men sen är jag så taggad på ledighet och att få åka bort ett tag. Det var så länge sedan vi behökte vår fjällstuga så vi ska äntligen dit igen. Efter den här drömmiga vintern är det nästan sjukt att vi inte varit där mer, men min familj har varit sjuk i omgångar och även jag har ju varit lite klen. Nu åker vi upp allihopa, även Erik, och har inte planerat så mycket mer än att vila, ha världens bästa helg och fira påsken tillsammans! 
 
Jag firade iallafall en skriven tenta med några tjejer i klassen ikväll. Vi hade bokat bord på pinchos, och efter såna här perioder finns inget härligare än att fira tillsammans att man kämpat! Och det var supergott som vanligt! 
Till top