VÅRIG

Vardag / Permalink / 0Härom dagen kände jag mig lite vårig i min fina kimono! Inte nog me de så var de fint väder så då har man inte mycket att klaga på.

Idag på eftermiddagen satt jag på sjukan igen dock, då klagade jag massor på mina ögon. De har krånglat länge och jag gillar inte att se suddigt så nu är de antibiotika som gäller! Är allt bra med er?:)

REAL TECHNIQUES

Vardag / Permalink / 0
 
mina travel-kit borstar
 
Tänkte ge er ett superbra tips nu, eleven.se kör en kampanj med 20% på real techniques borstar just nu. det är ett antal olika bortstar för smink och jag tycker själv att de är supebra! känns tåliga, av syntet så de är lätta att använda och rengöra (minst en gång i veckan). vi har ju märket på H&M med men inte alla sorter så jag tänkte uttöka min samling nu med några till, ska bara bestämma vilka :) 
 
jag fick travel kitet i julklapp av marie och har även puderborsten (så härligt!) så det blir lite annat nu :) tipstipstips!  Nu blir det vila här, snart sova, börjar 7.15 imorgon, det vankas club-frukost på H&M. hoppas vi ses där! :) 

Liknande inlägg

RIGHT NOW

Vardag / Permalink / 0

Tusan vilken dag! Var helt inställd på att vara ledig idag men fick hoppa in & jobba hela dagen ändå. Är väldigt fint ute också vilket många gjort oss medvetna om. Hoppad ni kunnat ta vara på vårvädret idag?;)  Det blev en improviserad middag, är helt sjukt hungrig nu ;) 

Har iallafall haft en bra dag, med väldigt trevliga människor runt mig. Sånt gillas! Nu bänkar jag mig snart framför hollywoodfruarna, men först mat!
Till top