SISTA DAGEN INNAN HELG!

Vardag / Permalink / 0
godmorgon! allt bra med er idag? redan torsdag! tycker den här veckan har gått helt sjukt snabbt ändå, SNART FEBRUARI MED!! galet. på jobbet har vi fortfarande sega veckor, inte mycket "normalt jobb" att göra så det blir mycket fika, ordentligt städ och sånt men igår var det lite drag iallafall på kvällen. såklart timade personalen in lite fest då plus att några andra var på restaurangen så musiken drogs på och jag kom inte hem förän ca halv tre typ, haha. började ju tre på dagen så det blev några timmar.. 
 
idag kör vi igen, men tror det blir lugnare denna gång. sen siktar jag mot långledigt! ska verkligen njuta av tre dagars fritid, och över en "normal" helg som inte så ofta händer. jag ska få träffa luciatjejerna igen imorgon kväll och sen hoppas jag hinna träffa familjen & mysa med älskling. kvalitetstid ni veet :D vad ska ni göra i helgen?
 
 
 

EN VINTERVÄRLD

Mina bilder / Permalink / 0
nikon D7000, 18-105mm
 
ni kommer väl ihåg att jag tog med kameran på fjället för någon vecka sedan? här är resultatet.
knappt redigerade förutom litet färgfilter på vissa, så då förstår ni nog hur fint det var :) nu sticker jag & jobbar! 

Liknande inlägg

SOME NEWS

Nytt / Permalink / 0
 
yeeeey hej på er! sitter här och är vrålhungrig i stugan nu, hehe. kom hem ca fyra och var inte sen med att ta en powernap på 2 timmar. behövdes verkligen så efter det är brasan igång, disken diskad och middagen snaart färdig på spisen. ibland så! febern jag haft verkar vara borta nu, så nu försöker jag få bort hostan och huvudvärken, men det kommer nog.. bra med såna här dagar när man kan rå om sig på kvällen då! 
 
kläderna ovan är lite nyheter som följt med mig hem ibland, faller mer och mer för färger nu & älskar att vårkläderna börjar komma samtidigt som ljuset syns utanför fönstret! då mår man :) 
 
 
Till top