LONDON THROUGH MY PHONE

Vardag / Permalink / 0
 
ÖFK-FC ARSENAL. En historisk match, 2-1 till ÖFK. Och vilken stämning att stå mitt i klacken! VI stannade kvar ca en kvart efter matchen var slut och tackade laget, som var så himla glada och tacksamma de med. En väldigt fin stund ♥
 
Mitt i shoppingrundan. Hittade lite smått och gott på stan ändå. Här var vi inne på River Island och där hittade vi en hel del fint!
 
Fikapaus på Pret a manger. Min bror till vänster, ser lite mindre taggad ut än han var ;) 
 
Sista dagen unnade jag mig de där jordgubbarna doppade i choklad (finns på oxford street och ser så himla goda ut!). Åt dock bara en själv, eftersom alla ville smaka. Men de var riktigt goda, så "värda" priset ändå.
 
Något man aldrig ledsnar på är de fina byggnaderna. Vi hade dessutom en väldigt fin och solig lördag. Dock var det väldigt kallt i luften (även om vi är vana kyla där vi bor, haha). 
 
Mina hjärtan! ♥
 
Oxford street. Där tillbringade vi några timmar kan jag lova. Här var det också en sååå fin solnedgång där himlen blev alldeles rosa. Försökte få med det på bild men ser att de inte syns alls nu tyvärr..
 
Bakom den vita bilen på vänster sida bodde vi. På Blakemore Hotel Hyde Park. Väldigt nära hyde park som ni kanske förstår, ett mysigt hotell med bra frukost osv. Det enda vi egentligen kan tycka var lite jobbigt var att de renoverade just när vi bodde där. Någon gång måste det ju göras, men det var vi inte beredda på, och det väsnades en del vissa gånger.
 
Två till familjemedlemmar på London Bridge. Här var det väldigt kallt ute och ganska sent men vi ville så gärna se lite fler platser innan vi återvände till hotellet.
 
Mamma, och Tower Bridge. 
 
Och London Eye, såklart. Big ben såg vi skymten av, men även den renoverades så det gick tyvärr inte att se den verkliga bilden av den just nu, då den var skymd av byggställningar.
 
Café Costa. Här var vi så hungriga. Eller Hangry, som verkligen beskriver det, haha. Men efter en kopp kaffe eller dricka, och lite varm mat kändes det bättre.. 
 
En obligatorisk bild. Telefonkiosken ;) 
 
En av morgnarna med hotellfrukost.
 
Några av bilderna jag hade på min telefon sedan vår weekend. Jag fotade inte supermycket egentligen men min kamera var med vissa stunder så där har jag iallafall lite mer bilder. Detta var andra gången jag var i London, och jag gillar verkligen denna staden massor. Nästa gång får det nog vara lite varmare dock, så man kan ha lite lättare kläder! ♥

FREEZING

Vardag / Permalink / 0
 
Idag var en väldigt fin dag, sådär -13 grader celcius och sol delar av dagen. Ganska varmt för att vara denna vintern (jämfört med de -30 de var häromdagen, de som klagar på -5 i stockholm måste nog tänka om haha) men, nu börjar jag bli rätt nöjd på kyla. Har verkligen frusit ända sedan jag kom hem. Sitter just nu under täcket för att värma mig igen. 
 
Jag var på föreläsning imorse, därefter har jag hjälpt E och hans pappa (hämtat de med bilen osv) och sedan blev det ett spontant häng hos Ebba innan jag åkte hem igen. Mysig eftermiddag ♥

Liknande inlägg

10 ÅR SEDAN NU + VÄLDIGT GAMLA BILDER

Vardag / Permalink / 0
Nu har jag verkligen ett bevis på att tiden går. Jag räknade efter hur länge jag haft den här bloggen, och den 23 augusti detta år har den funnits i 10 år! Helt galet. Det är också lika galet att kika tillbaka på de första inläggen (gör inte det). Lite pinsamt men samtidigt kul med utveckling både i personlighet och bloggning. 
 
Jag började blogga hösten då jag skulle började gymnasiet. Då publicerade jag några inlägg om att hitta sin plats och att våga vara sig själv. De finns under kategorin tänkvärt om ni vill läsa. Och att bloggningen fortfarande håller i sig, med vissa pauser ibland men då livet kommer emellan är det ibland oundvikligt, är väldigt roligt. 
 
Det betyder iallafall att det är 10 år sedan jag gick ut nian i grundskolan också, och det ska "firas" till helgen! På lördag ska alla vi som gick ut 2008 träffas. Det ska bli så kul att se vilka som är där och hur alla är. Jag har kvar flera tjejkompisar från min gamla klass, så vi har redan haft kontakt och vet att flera av dem kommer. Det känns tryggt också att veta att man iallafall känner någon. Annars är jag väldigt taggad! 
 
Hahah så liten....
 
 
 
 
Till top