SERIE & FILMTIPS

Vardag / Permalink / 0
Nu har jag några få nya tips till er, gällande serier & film. Kanske något ni inte sett eller skulle kunna tänka er att kika på?
 
Först ut, serier: 
 
A Million Little Things
"En amerikansk dramaserie om en grupp vänner i Boston som knyter nära band och omvärderar sina livsval till följd av en tragisk händelse". Lite sorglig emellanåt men har handling som gör att man fastnar. Kan verkligen sträck-se denna trots ganska långa avsnitt. Finns på Cmore.
 
 
Younger
Jag har troligtvis redan tipsat om detta, men ändå. En serie om ett bokförlag, en dramakomedi som utspelar sig i New York, där Liza får sitt drömjobb efter att ha ljugit om sin ålder. Lite mer flummig serie men ändå härligt tidsfördriv med snygga outfits, drama osv. Kanske inget att se med pojkvännen men..? Finns på Cmore.
 
Vanderpump Rules
Okej, här kommer dramat. Detta passar inte alla. Men detta är en serie där man får följa Lisa Vanderpumps emperie, hennes anställda och extremt populära krogar/restauranger och allt drama som uppstår bland personal var och varannan dag. Mycket fest, reality. Denna serie kommer ursprungligen från HAYU, liksom den om familjen Kardashian... Finns på Cmore.
 
Chesapeake Shores
"Den framgångsrika affärskvinnan och ensamstående mamman Abby återvänder till den småstad som hon lämnade för många år sedan. Det får henne att omvärdera sitt liv". En sån där serie att följa och innehåller mycket vändningar, kärlek, bråk och liknande. Mysig serie att fördriva tid med. Finns på Netflix. bästa? gillar man den finns det 4 säsonger..!
 
Filmer: 
 
Catwalk
Denna filmen tänkte jag och E se i Umeå, men tyvärr tog vi fel på tid. När vi skulle se den i Östersund började allt med corona och ja.. glädjen när en vän tipsade att man kunde köpa/hyra den på viaplay?? Jotack. Ett film med ett fint budskap som vi log många gånger åt. Handlar om några Glada Hudikteatern och ja, se den! Viaplay.
 
 
Erin Brockovich
En sån där "gammal film" jag ramlade över då jag precis tänkte sätta igång något som Pretty Woman eller en sådan klassiker. Denna är med Julia Roberts som fick en Oscar för sin roll i denna dramafilm, där hon spelar en frånskild mamma som upptäcker orättvisa som hon vill ta sig an. En något mer komplicerad film än jag brukar se på men gillade den verkligen, och helt sjukt att jag inte såg den förän nu, 20 år sedan den släpptes? Finns på Netflix.
 
Sen har jag sett alla filmer om Shrek, lite Mean girls, Cheerleading-filmer, chickflicks osv. Man blir inte så kräsen efter snart 100 dagar isolering och mindre ork emellanåt.. Det blir en hel del, och mycket man sett förut som är sådana filmer som går att se igen och igen för att man vet att de är så bra. Hoppas iallafall att någon av er kan få ett bra tips! PUSS & KRAM
Till top