MOBILBILDER FRÅN IGÅR

Vardag / Permalink / 0Igår hamnade jag och Maria i svenstavik, där har mamma gått skola osv så vi har haft koppling dit, men någon hemmafest var de länge sedan man var på, och speciellt någon hemmafest där har aldrig blivit av så de var riktigt kul! Fanny som hade fyllt år hyrde badet den kvällen, så det blev middag, bastu, dykning, aufguss och sen fortsatte festen hos henne! Somnade väl halv sju imorse så är lite seg idag ärligt talat, men det var det värt! 

Idag var vi även till skicenter i åsarna för att äta lite buffé! Bästa bakismaten verkligen! Grattis Fanny igen och tack alla fina för igår/natt!


NELLY GIFT GUIDE

Vardag / Permalink / 0
 
 
 
 
 
 
såhär i julklappstider har Nelly kommit ut med en giftguide om man vill ha lite tips. superbra tycker jag! klicka på länken för att få lite mer inspiration! 
 
nu taggar jag fredag!!!! 

Liknande inlägg

THROWBACK

Vardag / Permalink / 1
 
 
 
En av mina outfits från London - sakna! vill så gärna tillbaka dit och få lite värme igen :) nu går jag mest runt och fryser hela dagarna och är förkyld.. blev därför ingen träning den här veckan, vilket suger! men men, nya tag nästa vecka! hur mår ni? 
 
ikväll hgar jag åkt lite BMW med maria, lagat bananpannkakor och planerat för lägenheten! och imorgon är det 22-årsfest i Svensta! ett tag sedan man var ute nu så de ska bli kul :D
 
Till top