SNART LÄTTAR MOLNEN SOM DU MÅLAT PÅ HIMLEN MIN

Outfits / Permalink / 0

 

fina läsare, hur är det med er? här njuter jag för fullt av ledigheten. kan inte fatta att även jag har "sommarlov" nu, haha! fredagkvällen spenderade jag i soffan med mamma, i ett försök att bli frisk. fortsatte på den fronten igår, men åkte till mikaela tillsammans med erika. blev massa godis & en väldigt speciell film; compliance. sök på den, verklighetsbaserad tydligen vilket gjorde den ännu mer..sjuk? någon mer som sett den? 

 

idag har jag spenderat massor av timmar i solen, vilket syns nu, blir bara brunare hehe. så fräscht. allt är alltså hur bra som helst, förutom att min kropp är kaos, ögoninflammationen blir aldrig bra, inte heller hostan. så envisas med de plus en hes röst haha. men det vore fel att klaga mina vänner. eller hur? 

 

på bilderna får ni en sneakpeek på en outfit som kommer upp imorgon. somrig & härlig. vi hörs då! PUSS på er! 

 

 

NI ÄR SÅ FINA ALLIHOPA

Vardag / Permalink / 0
alltsåå, har så dåligt samvete för min sega update med bilder från midsommar osv, men jag lovar er, fixar det så fort jag hinner. jag har inte glömt det, har bara så sjukt mycket nu. men jag kikar mest in här nu för att tacka er för att ni klickar in här så ofta som ni gör, och ni fina som kommenterar :) blir såå glad! 
 
var rätt less idag men kikade in här och då blev jag på bättre humör :D  
ni är bäst!
 
 

Liknande inlägg

MAN BLIR YR

Vardag / Permalink / 0
alltså sommaren när den är som bäst? idag har det spregnat, jag jobbade först, och var superseg imorse, ville inte gå upp osv. när man kommer till dagis kommer ett av barnen & ger mig världens bamsekram och hälsar mig välkommen. hur sött? fortsatte sedan med oplanerat fika, myseftermiddag och sen slutade jag. 
 
efter det åkte jag till stan med Erika, shoppade lite, träffade mikaela och vi fortsatte mot middag på eastern. var sååå hungrig att jag typ var yr, och sen slutade det i matkoma. alltid lika lyckat. :) 
 
nu är det läggdags & film som gäller, med älskling. bättre människa ♥
 
 
 
 
Till top