FÖRSTA SKIDÅKNINGEN & GOTT NYTT ÅR

Vardag / Permalink / 0
 
Det här varit en väldigt dimmig och kall dag, men perfekt skidföre. Såklart kunde vi inte missa den skidåkningen så både jag och Erik premiärade för detta året. Några timmar blev det innan vi åkte till stugan, åt lite förrätt sen värmdes bastun upp och vi tjejer satte oss där medan Erik och brorsan åkte på gymmet. 
 
Efter lite middag har vi spelat bingolotto och ätit massa godis att jag har så ont i magen nu... haha. Årets nyårsfirande blir alltså ganska lugnt, jämfört med förra. Väldigt mysigt och skönt för kroppen. Såklart håller vi oss vakna till 00 för då ska de skålas! Hur firar ni?
 
GÖTT NYTT ÅR!!! 

VILL GÅ RUNT I MYSKLÄDER HELA DAGARNA

Vardag / Permalink / 0
 
cosy night
 
Denna vecka mest inneburit plugg och jobb, och inte så mycket ledighet som många andra. Julafton och juldagen var ledig iallafall, haha. Jag är dock i ett väldigt mysmode, tänder ljus så fort jag är hemma, har badat, använder ansiktsmasker och har de skönaste kläderna när jag är hemma. Jag har precis kikat ut ett mysset som jag gärna vill ha, för att kunna mysa runt massor i ♥
 
Min otur fortsätter btw. Idag bokade jag in en spontan massagetid på 25 minuter. Det var den enda tiden som fanns men för mig kändes det tillräckligt. Jag stressade hem efter jobb, åt och tvättade av sminket. Åkte tillbaka till stan 15 min senare för att få min massage. Några minuter innan min tid är, plingar jag på, ringer osv men får inget svar. Blir besviken och står och väntar 10-15 min, innan jag ger upp och går på stan några minuter. Ringde mamma och pratade lite, och hon sa det som jag tänkt flera gånger, att jag verkligen inte har flyt just nu...(med tanke på frukosten igår och flera andra saker) Senare ringer massören och säger att kunden innan blev sen så det var därför hon inte svarat/kunnat öppna porten. Jag blev sedan väldigt glad när jag kunde få min massage ändå, på en gång. Då var min besvikelse som bortblåst. Och vilken bra grej att gå dit alltså.. För jag var såå himla stel, och hade ont i hela nacken... Tror att mitt nyårslöfte borde bli att jag ska gå på massage oftare. Unna mig det! Men nu känns det iallafall superbra ♥
 
Godnatt på er!

Liknande inlägg

THROUGH MY PHONE

Vardag / Permalink / 0
 
Granen hos mamma & pappa. Massa klappar under och i år kände jag mig faktiskt rätt nöjd med de jag gav. Det är alltid klurigt att komma på, och såklart ingen press, men jag tycker det är kul att pyssla, planera o köpa klappar!
 
 
Ett besök på graven. Det är så fint där oftast, men ännu finare med all snö som kommit nu. Här hade solen nästan gått ner men innan dess var det superfint med frost och solnedgång.
 
 
Vi körde bil i solnedgången. (detta är från min snap) Så fint vid vattnet!
 
 
Några av de bästa! 
 
 
Lite av julbordet hos Eriks familj!
 
De senaste dagarna har jag spenderat en hel del tid hos min familj. Det finns en säng som är färdigbäddad där mest hela tiden som ingen använder, men de gånger jag är där brukar jag låna den. Det är perfekt, nere i källaren i "gillestugan" där det finns öppen spis, tv, soffa osv. Jag och Erik firade med min familj på julafton, men åkte hem på natten. Dagen efter var vi där och åt middag igen, då det fanns massor av julmat över. Men eftersom han skulle upp tidigt dagen efter och följa med hans mamma till luleå där hon bor, så valde jag att stanna kvar i villan och bli lite ompysslad och få lite sällskap. 
 
Igår jobbade jag några timmar i mellandagsrea-ruschen, vilket alltid är en pers, och man känner sig verkligen trött på kvällen när man kommer hem. Imorse skulle jag möta upp några av kollegorna på frukost innan jobb/skola för att ha en liten mysstund. Tyvärr var det lite miss i kommunikationen med hotellet som vi skulle till, då de lovat ha öppet (vi hade bokat med jobbet) men tydligen hade första dagen öppet idag efter helgen, och ingen frukost... så vi fick gå och fixa något annat. Lite synd när man sett fram hotellfrukost men såklart mysigt att börja dagen med lite häng med tjejerna ändå!
 
Resten av dagen idag går till C-uppsats. Mycket att göra med den såklart så det tar aldrig slut med jobb. Hoppas den blir bra tillslut! 
 
 
 
Till top