WHITE FAUX FUR

Vardag / Permalink / 0
 
Vilken mysig helg vi har! VI är ju inte helt klara med lägenheten, om man tänker på inredning och möbler, och vi har haft en del otur med att få tag i sakerna vi vill ha. Vi har fått vänta på soffbord, lampa och spegel mm. När vi var på Ikea var tanken att en spegel skulle få följa med hem men den var helt slutsåld och tydligen visste de inte när den skulle komma in heller. Så igår åkte vi på jysk och fann en nästan likadan spegel för vår hall. Nu hänger den uppe och det är så skönt att ha en annan än bara den lilla sketna spegeln som hänger i badrummet som vi ska försöka dela på. Längtar så tills det görs om där kan jag lova!
 
Efter att vi shoppat lite på jysk åkte vi ner på stan och gick på "telogott". Jag var ute efter nya lösteer så vi luktade på massor av gotta innan vi bestämde oss för tre nya och lite smaksyrup till kaffet. Bästa shoppingen på hösten! 
Sen mötte vi upp mamma och tog en fika på wedemarks. 
 
Middagen blev vi bjudna på hos mamma & pappa så de blev verkligen en mysig dag. Hade dessutom på mig min favoritpäls i vitt, som fick invigas för hösten. Den är såklart i fuskpäls och världens skönaste. 
 
Idag pluggar jag lite, dricker mitt nya te och ser serier. ♥

BLUE RIBBON

Vardag / Permalink / 0
 
 
En vardagsoutfit för några dagar sedan. Mycket svart nu den här årstiden men livar gärna upp det med en liten färgklick :) 
 
Hej världens bästa dag! Så himla skönt med fredag och det är jag väl inte ensam om att tycka!?? Min morgon började med att klockan ringde kvart i 6, då var det bara att gå upp och försöka sminka över det trötta ansiktet som mötte mig i spegeln. Jag hade nämligen ett jobbpass på h&m idag och det var dags för clubfrukost! Tycker det är så himla mysigt och alla kunder går runt med en kopp i ena handen och lite shopping i andra..
 
Efter det hade jag föreläsning men var bara med på den en timma för sedan skulle jag på en företagslunch på Diös kontor. Väldigt spännande och att också få höra vad som ska hända i stan framöver. De bjöd även på supergod lunch vilket alltid är fantastiskt.
 
Sedan blev det plugg några timmar på skolan innan hemgång. Ikväll fick jag lite egentid så jag betar av lite serier som jag inte hunnit se i veckan och har en stor godisskål bredvid mig. Helt fantastiskt det också. Är så väldans välkommet med fredag att jag inte vet vad. Måste be er lyssna på en grym låt som kom ut idag, lyssna med bra ljud, HÄR, så värt. ♥

Liknande inlägg

ONSDAG + FÖRSTA SNÖN

Vardag / Permalink / 0
 
Hej! Jag har ganska nyss kommit hem, och har gjort massor sedan jag slutade klockan 13 idag. Jag åt lunch på skolan med Malin och Marie först men efter det blev det storhandling, tömde bilen på massa shoppiskläder, jag hämtade ut vårat nya vardagsrumsbord som äntligen kommit (!!!!!), åkte förbi Eriks arbetsplats och lämnade en laddare till honom och nu har jag packat in alla matvaror och ska börja göra middag. Ska bara äta upp min yoghurt jag tog fram först, hungrar ihjäl.. typ. 
 
Det var inte tänkt att jag skulel göra så mycket, utan skulle egentligen hem direkt och tänkte att E skulle handla men han fick jobba över idag. Vet inte när han är hemma heller så var bättre att gjorde allt så han kunde åka hem direkt när han slutat. Det har verkligen varit såna dagar, jag har haft så mycket extra att göra hela tiden att jag knappt hinner sitta ner. Men efter maten ska jag passa på att ha lite egentid ♥
 
Och förresten, idag kom första snön!!! Nu är vintern på G... 
Till top