MIN PÅSK

Vardag / Permalink / 0
 
 
 
Sovmorgnar, god mat, sällskapsspel, godis, serier, kolbulle, skoter, jobb, sol, skratt, och att vara ledig har de senaste dagarna bestått utav.  
 
Det har varit en väldigt mysig och välbehövlig påsk, med massa gott och tid spenderad med familj och vänner. Vi har haft lite lov från skolan också och de är första gången sedan vi började, vilket var skönt för att verkligen kunna koppla bort vardagsstressen lite. Här är några bilder från min påsk, hur har eran varit?  :)

HEMSJÖ

Vardag / Permalink / 0
 
 
 
Åh vilken bra dag detta varit. Jag & erik åkte till hemsjö  (utanför Bräcke) och tog med oss Eriks bror dit. Hans pappa bor precis vid sjön där och vi har länge pratat om att vi ska grilla kolbulle och åka skoter där och de blev av idag! 
 
Senast jag åkte skoter var för mer än 10 år sedan så de var riktigt kul! Plus mysigt att grilla. De har tom byggt ett vindskydd vid vattnet där, så de är ju perfekt! Vi tog lite bilder med kameran som kommer upp sen, skriver från mobilen nu :) hoppas er långfredag varit bra!  

Liknande inlägg

LAGERHAUS

Nytt / Permalink / 0
 
 
I helgen öppnade Lagerhaus här hos oss i Östersund, och då det är en stor favorit hos mig var jag såklart där, tog med mig marie, och hittade faktiskt massa fina saker. det var tokmycket fullt men väldigt mycket i min smak, så nu har vi en massa fina vårsaker här hemma. det blev lite doftljus, en liten vas, servetter, ljusstakar i guld, guläggkoppar (hur coola är de inte????), en marmorbricka (inte på bild) lite kort att sätta upp, och även lite kronljus i vårigt rosa som blir perfekt i vardagsrummet efter att jag skaffade rosa kuddar till soffan också. 
 
den lilla rosa ananasen är köpt på H&M home i birsta och är också ett ljus. supersött!
Till top