ROCKBJÖRNEN OCH STÄDNING

Vardag / Permalink / 0pratade precis med älskling lite, som spenderar sista natten hemma innan han flyttar! sjukt eftersom det är en vana att åka dit nu osv. men tror det blir bra det nya med! iallafall... han tipsade om att rockbjörnen sändes nu på aftonbladet.se och hittills har daniel adams ray och veronica maggio mfl fått pris :)

samtidigt fick jag en impulskänsla för städning nyss, fortsätter sortera bort kläder alltså! det behövs!
sen tidig kväll, ska upp imorgon för en lektion, plugg och sen lunch/stan med erika

en prisad låt kommer här:

BUSY WOMAN?

Vardag / Permalink / 0


Oooopsie,
har inte haft "tid" att blogga idag, upptagen kvinna!! nej, har haft en rätt skön dag idag fakstiskt. för er som inte vet kan jag berätta att jag ska läsa två kurser på skolan i höst, som jag lade åt sidan i våras när jag satsade allt på de andra jag skulle jobba ikapp. det känns faktiskt helt okej för det hade inte varit mänskligt att hinna allt förut helt enkelt.

idag var jag därför och hälsade på lite för att planera men främst för att träffa de jag ska läsa med, sen blev dert lite lek också, otroooligt nostalgiskt dock att se alla små (!) ettor. (har ju varit där själv men det känns som så länge sedan!) ruuligt var det iallafall.

nu äter jag middag, helt ensam... funderar på att baka lite och plugga samtidigt, bör ju passa på ikväll! (+städa så jag hittar mina böcker). PUSSS  


ps! fan vad mycket som är positivt nu ändå! jag är sååå PEPP inför denna höst!

Liknande inlägg

OH-REY PICTURES

Mina bilder / Permalink / 0hejsan! hemma och välbehållen
, haha! idag har jag varit på en mässa i åre som skulle hållas på tott hotell som ligger ganska högt upp i förhållande till byn.

när jag var i stan för att ta bussen tillsammans med massa gick jag fram och frågade om det var rätt buss och det var det, 2 min senare kom resten av alla som stått typ och inte vågat göra något efter mig hah! sjukt fult. iallafall, väl i åre frågade chaffissen vart det var vi skulle så jag och Mathilda (fotbollskompis som jag träffade) försökte säga tott men han hörde inte och tydligen hade de andra noll koll (!?) så vi blev avsläppta vid Holiday club. var bara att traska sen. undrar hur fan man åker på nåt sånt och inte vet var det är??

efter mässan satt vi iallafall och åt i solen och det var sjukt skönt ute faktiskt! riktigt fint väder :) och nu är jag hemma igen.. tog lite bilder med telefon också, tyckte det var så fint men det kanske inte syns på bild?Till top