Yesterdays pics

Mina bilder / Permalink / 2

Ibland är det bra med facebook. fridas bilder, återigen.
Någon fotade jag tom, hehe. Superkväll somsagt, här ser ni några som var med:


Erika, Jag och Emma som vi var hos. peace.

Emma, Marielle och Anna.

Emma, Marre, Anna och pyttelite mig ;)

Anna och moi. fjortisposen hahaha!

puss på partypinglan :) emmaa.

Två timmar kvar till dansbandskampen. Innan dess blir det lite ansiktsmask + plugg och middag. Vad gör ni ikväll? hugs.

HALLOWEEN

/ Permalink / 0


(Framme i stugan nu)

Nu är det ju egentligen halloween men vi tjuvstartade lite igår. Fredagen brukar oftast vara min partykväll ;) haha. Lite kul tröja iallafall, kommer från Gina Tricot, 99 kr.

Liknande inlägg

Peace

Mina bilder / Permalink / 1
Godmorgon! Hur är det med er då? Med mig är det bra, har varit uppe en stund men idag var man minsann lite seg. Tröttare än tröttast haha! Gårkvällen var nästintill super iallafall. Var på fest hos Emma med halva skolan + lite fler och där stannade vi tills de flesta skulle ner på Marité. Då blev det sibyllahäng och lite prat i stan innan vi åkte hem. Hittade en lite bild på facebook som Frida publicerat:Jag och Erika. Man ser inte så mycket av vad jag har på mig men det var en liten missmatch iaf. Erika var hippie rakt igenom.

Om sisådär en halvtimma åker jag och the family till stugan och myser. Måste plugga förskräckligt mycket och efter det (ikväll) är det bla dansbandskampen på tv. Inget jag följer men måste ju kika hur det går för PER GUNNARS, för filip mfl som kommer från östersund! kika ni med. Hoppas jag kan blogga mer senare, annars hörs vi, PUSS!
Till top