RIGHT NOW

Vardag / Permalink / 0blir nog en riktigt filmkväll ikväll. sätter igång OC om en stund, sen är det Idol som jag kanske ser och sen ska jag ringa till fanny och prata lite. :) mysigare. På bilden ser ni hur jag har det just nu, nydatorn är med också, hehe.

OLDIES

Sara / Permalink / 0
eftersom jag flyttade över en massa bilder från min stationära dator till laptopen så har jag fått tid att gå igenom det mesta man kanske inte kikar över annars. tänkte därför bjuda på lite finfina egobilder här, haha. alltså visa lite hur jag har förändrats över de senaste åren. be prepared!


syster och jag, tror jag var sisådär 4 år och syster var 2.


dessa är nog från tvåan kanske? saknar luggen lite heh


samma smile hehe. andra bilden är från....7:an eller 8:an.


när jag var hårmodell. nian. lite kortare hår och mörkare/ljusare färgnyanser.

som sagt, lite förändras man iallafall. nu vet ni ju ungefär hur jag ser ut så det visar jag ingen bild på :P
blev det lite huller om buller med bilderna nu men ni ser ju ungefär när de är tagna.

Liknande inlägg

tjolahopp

Vardag / Permalink / 0
det här med rubriker är inte lätt alltså, haha. hursom... hej! jag hade en tuff natt inatt, fick inte sova så mycket. men sedan dess har det hunnits med lite mer nytta. jag och mikaela har bestämt vilket ämne vi ska ha i vårat grupparbete i biologin, studentmössan är helt klar (hade lite ändringar att göra), jag har beställt lite grejer som syster ska handla åt mig på stan som jag inte kan fixa själv nu :p osv. får förhoppningsvis ett litet paket när jag kommer hem alltså!

kom även på att jag lovat fota shoppingen jag gjort, förlåt att det tar sådan tid men ska försöka fixa det så fort som möjligt. ni kanske är liiite nyfikna över vad det är som hittat till min garderob? ;)

aja, tänkte ta en låååång dusch nu om en stund och sen fika lite. hörs senare med förhoppningsvis lite nya bilder. can´t wait. PUSSS
Till top