VALBORG

Vardag / Permalink / 0
 
sååå nöjd över att ha min telefon tillbaka, haha och lite filter såklart! ;)
 
VALBORG. vad gör ni ikväll? Jag har jobbat idag och sedan dess har vi ätit pizza och städat lite hemma. det var kaos. men nu väntar vi på att marie och simon ska komma hit och vara med oss. det blir dock en lugn kväll, ev att vi kikar på någon av majbrasorna.., jobb imorgon med. men jag är sjukt nöjd med det, härliga helg!

FEMME POWER

Vardag / Permalink / 0
 
 
 
Hej finingar! Det blev en sen bloggning idag, men de är ju så jag funkar, nattmänniska javisst! Iallafall har min fredagsmorgon bestått av tenta, som ja hoppas gick grymt. Åkte sedan hem, åt mat & såg serier innan det blev en välförtänt powernap. Men erkänn att man alltid är helt lost efter powernaps?? Vet knappt vilken dag eller tid de är.. haha. 
 
Resten av dagen har bestått av lite shopping, jag har återgått till min samsung(som ju var på lagning) och vi har ätit god mat och myst! Äntligen helg!
 
Bilderna ovan är från idag, hade på mig en ny mysig tröja, älskar trycket! Femme power. Har också sveriges rödaste ögon, förlåt för det (en påveran pga mitt dåliga immunförsvar) men de ska få vila lite nu! 
 
Nu blir de sova! Natti!
 

Liknande inlägg

NEW NAILS

Skönhet, Vardag / Permalink / 2
 
Mathilda skickade över några bilder :) såå nöjd!
 
Var hos Mathilda imorse och gjorde nya naglar, länge sedan sist men jag blev supernöjd! Denna gång var jag sugen på lite ljusare naglar med någon glittrig och så blev det. fransk fadad med champange-glitter ♥
Till top