STREETSTYLE

/ Permalink / 2


på bild: Denise

Slutet av kvällen har spenderats framför bilder likt dessa. Stockholm streetstyle. Ingen annan sida ger mig mer inspiration, shit. Jag är sjukt sugen på en skjorta och lång lugg nu också, så ni vet. haha. Nu: dejta sängen!

FILMTIME

Vardag / Permalink / 0Bloggdagen idag eller? Nope. Men iallafall, ikväll blir det filmkväll igen, har fortfarande inte sett klart stolthet och fördom men det gör vi senare. NU: Legally blonde 2 på 4:an (tror jag) ! Jag sitter bänkad, haha!

Liknande inlägg

News

Vardag / Permalink / 2

Tja bloggen! Vilken lång dag! Trots allt är alla våra dagar lika långa men idag ville jag inte alls gå i skolan! :( Iallafall började jag dagen med spanska steg 4. Ohyes. Första problemet var en ny lärare som jag inte riktigt gillade (hoppas det ändras!) och sedan att vi hade tillsammans allihopa, från steg 1/2 till 5 kändes ju lite för mycket. Alla är på olika nivå alltså. Så vi lekte mest och gick igenom sånt man redan lärt sig :P

Andra lektionen var Samhälle. Ny lärare-nytt ämne! Men detta var bättre. Läraren var mycket bättre enligt mig och tänkte på ett kul sätt. Vi skulle göra kreativa presentationer då hon ansåg att man lärde sig mer då och sedan skulle hon lära sig namnen. Hannes bjöd på fika och vi slutade tidigare än vi skulle också vilket var ett plus.

Shit vad jag skriver förresten! Jag skriver av mig varje dag på bloggen känner jag, haha. Men hoppas ni inte ogillar det, för isåfall får ni säga till. okej? Nu ska jag slötitta på tv en stund innan kvällens träning. (ska göra mig iordning om en halvtimma.) Måste ruuusa. Hör av mig efter träningen igen.


jag längtar efter varma mössor och halsdukar nu! gör ni??

Till top