WAFFLES

Vardag / Permalink / 2
 
Nästa sak vi ska köpa hem till oss är definitivt ett våffeljärn. På senaste tiden har det blivit våfflor både en och två gånger (på bröllopsbrunchen & hemma hos mor och far) och det är ju så himla gott! Här vispade jag grädde till och serverade det tillsammans med jordgubbar som mosades direkt på tallriken. Ett glas mjölk till...... oslagbart. Måste dessutom åka och plocka mera bär snart, de tog slut snabbt kan jag lova ;) 
 
Idag då?  jag har varit ledig, så det blev sovmorgon ♥ och vi sov första natten i lägenheten på sisådär 3 veckor, skumt men skönt. har saknat vår säng! sen liten dusch och fix innan vi drog på stan, köpte present till lillkusin som fyllde år idag, tog en fika på espresso house efter och sen åkte vi hem till Ebba & Johan och pratade av oss lite. Länge sedan sist, så vi bjöd in oss hos dem för att berätta lite nyheter och få höra hur de haft de, och träffa deras lilla underbaring som blivit 3 månader nu!
 
Kvällen spenderades i Ås hos kusin Ida och hennes föräldrar. Ida blev hela 9 år, och hade bjudit in till middag och födelsedagsfika. Supermys! Hela den här helgen är förresten en himla fest, igår fyllde Eriks bror år, Ida idag och imorgon fyller Mamma år ♥ 
#1 - - Felicia Holmgren:

Mums!

#2 - - Caroline:

Så gott med våfflor. :)

Liknande inlägg

Till top