2018!

Vardag / Permalink / 0
 
Första timmarna av sista dagen 2017 åkte vi ju skidor i backen. Det + bastun tog ett tag men senare på kvällen styrde mina föräldrar en grym middag. En riktigt mör god oxfilé och potatisgratäng mm har sällat suttit bättre. 
 
 
Något av det bästa med vår stuga är absolut kaminen. 100% mysfaktor, och är man lite frusen är det favoritplatsen att befinna sig på, i stolen framför.
 
 
Försökte få någon bild på kvällens outfit, men det blev inget vidare. På bron med blixt fick funka, svart var jag iallafall. Älskar dock toppen ni ser lite utav, den har lite volang vid ärmen och en snedskuren nederdel om det kallas så?
 
 
Vi laddade upp för tolvslaget med bubbel och champagneglas. Är vi i stugan och firar går vi alltid ut på gården eller som i år, gick vi ut på vår nya altan och skålade + hejjade på våra grannar som gjorde samma sak. 
 
 
Såklart blev det även denna gång en puss vid tolvslaget. Bästa bästa du. Du har gjort mitt liv så mycket gladare och rikare sedan vi träffades ♥  
 
Hoppas ni också hade en bra sista dag på 2017, hur ni än firade. Jag ser fram emot det här året och hoppas att det blir det bästa någonsin! Puss & Kram på er! 

Liknande inlägg

Till top